dziki_rysio_997 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Kodowałeś cały wieczór po czym przyszedł kot i wszystko przepadło? Nigdy więcej! Przydatne narzędzie w przystępnej cenie (tylko 19.99$): https://www.bitboost.com/pawsense/ Ciekaw jestem, ile tego sprzedali (na rynku jest przez... ponad 10 lat) - może jednak coś jest na rzeczy? Clusteric Auditor | Synonimizator tekstu Synoglota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Przydatne jak ktoś pisze programy w notatniku, ale każdy sensowny edytor ma ctrl+z Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Przydatne jak ktoś pisze programy w notatniku, ale każdy sensowny edytor ma ctrl+z Myślę, że w tym momencie nie doceniasz możliwości kota. Natomiast fakt faktem, że wiele środowisk robi choćby regularne snapshoty edytowanych plików; nie wnikam już w to, jakie jest prawdopodobieństwo tego, że kot sobie i z tym poradzi. Myślę, że jest szansa uzyskać IgNobla za badania nad tym, czy kot robi na klawiaturze random walka, czy może jego ruch można jakoś ciekawie sparametryzować. Clusteric Auditor | Synonimizator tekstu Synoglota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ile kroków musi zrobić kot, aby zastał wykryty? Jak dobrze stąpnie to i na raz program wyłączy. Nie lepiej odchodząc samemu blokować komputer? Swoja drogą jak bym miał ten program, kusiłoby mnie, by samemu kota na klawiaturę posyłać. PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tu można znaleźć sposoby : https://interjak.pl/2011/10/03/uwaga-kot-na-klawiaturze-piec-metod-ochrony-przed-kotami-i-dziecmi/ Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_set Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Swoja drogą jak bym miał ten program, kusiłoby mnie, by samemu kota na klawiaturę posyłać. Kot betatester Hosting https://neteasy.pl/whmcs/aff.php?aff=142 kod promocyjny "START" . https://ksetlak.pl/ . https://strefakursow.pl/kursy/biznes_i_marketing/kurs_seo_-_jak_skutecznie_pozycjonowac_strone.html?ref=6250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Mojej żonie kot skoczył z szafy prosto na laptop ( sony VAIO). piekła matryca (kot wazy 8.5 kg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOlancer Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja kładę mojemu kotu starą matryce na klawisze laptopa i tak się grzeje na nim, czasem jak nie położe a gdzieś wyjdę, to jak wskoczy to za każdym razem naciśnie klawisz zablokuj i nic się wtedy nie skasuje Katalog stron www - mocny katalog iDir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dziwne, laptop myszy nie ma, a kota i tak ciągnie :/ Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Max to Ty masz pewnie Maine Konia U nasz kiedyś kotek zrobił sobie drapak z klawiatury laptopa fujitsu... Jemu to zajęło 20 sekund, a ja składałem klawiaturę pęsetą przez 3 godziny. A ile się przy tym nakląłem... Ale tak to jest jak się spotka ukochany kot i ukochany laptop... później ukochany facet klnie przez 3 godziny Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 MaxPan to na pewno jest kot? Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tak, syjamski właśnie odchudzamy jego, je tylko weterynaryjna karmę po 100g dienie, ale nie chudnie skubaniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Miałem kiedyś dość duży monitor 22 cale, kineskopowy oczywiście. Stałe miejsce moje kota było na tym monitorze. Ciepła i promieniowania miał w nadmiarze. Natomiast po klawiaturze nigdy nie przeszedł. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 No to mnie zmartwiliście z tymi kotami, nie wiedziałem, że tak lubią klawiatury, laptopy - ja odbieram kotkę syberyjską po 27.11 (dzieciaki chciały psa, ale znając życie to ja musiałbym z nim wychodzić, więc będzie kot), muszę jeszcze pomyśleć nad zabezpieczeniami Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Max kup mu drugiego takiego wariata (mieliśmy balijczyki - podobna rasa) to wybiega sadełko po miesiącu, a ty zobaczysz że kot może zwracać na ścianie, łazić po karniszach i w ogóle być wszędzie Robbieriviera (ale masz karkołomny nick ) pies ma jedną przewagę - robi to na zewnątrz, kot może ci zrobić "nastrój" w zupełnie w nieodpowiednim momencie. Po jakimś czasie zobaczysz co twój kot lubi najbardziej nieodpowiedniego - mogą to być kwiatki (zatrucie np. liliowcami może uśmiercić zwierzaka), wszelkiej maści folie (rzyganie jak kot), dziurkowanie zdjęć, rozbieranie laptopów, zrywanie tapet, drapanie mebli, kradzieże ze stołu i jeszcze sporo więcej... Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.