Skocz do zawartości

Strona po wyjściu z filtra nałożonego ręcznie

panwacus

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli nie ma 100% pewności ale 95?

68,3%

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Może ktoś z was podpowiedzieć co jeszcze mógłbym zrobić ? Zostaje mi tylko czekać ?

adres strony to https://tinyurl.com/mzbrrtu

Jest to normalne zachowanie, że w pinezkach (mapkach) będziesz wysoko natomiast w organikach najczęściej bardzo daleko. Poza tym po zdjęciu filtra jeśli podczas czyszczenia odnośnikównie była linkowana to może wrócić na "chwilę" a potem po "rekalkulacji" poleci daleko.

Co Ja bym zrobił ?

- strona trochę odpycha ale taki masz układ - może warto zainwestować w grafikę ?

- zaczął linkowac ponownie budując od nowa reputację serwisu - skoro linki usunąłeś, użyłeś DT to w tej chwili nie ma co rankować

- rozbudowałbym treści ...

- dodał do katalogów lokalnych aby było widac Cię lokalnie...

- pomyślał nad reklamą.

I tyle ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Piszę po dłuższej przerwie, a mianowicie strona po miesięcznej przerwie wróciła mi niedawno do wyszukiwarki google, jest wyżej o 10 pozycji niż przed zniknięciem, w GWT pokazuje, że jest jeszcze sporo linków i większość to linki spamerskie. Ze 120 tys. zrobiło się 80 tys. Czy to znaczy że mam usunąć plik z disavow jak strona wróciła, żeby zostawić już te linki ?

Plik do disavow zgłaszający dużą część z tych linków wrzuciłem w połowie listopada i od tego czasu nic nie ruszałem.

Dodałem kilkanaście wartościowych linków i stronę zostawiłem.

Czy to, że wróciła oznacza, że będzie już tylko lepiej ? czy cały czas poprawiać profil linków?

Wrzucam link do screen'a z monitora fraz https://oi44.tinypic.com/r0pp4x.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności