Skocz do zawartości

Płatne statystyki

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam www.gemius.pl. Korzystam od jakiegoś czasu i bardzo wiele informacji można z tego systemu wyciągnąć. Bardzo profesjonalny system. Dowolna ilość monitorowanych podstron. Płaci się za ilość odwiedzin. Cennik na stronie gemiusa.

• 4 tygodnie później...
Witam,

A co myślicie o nowych płatnych statystykach Polaka -> GeoTraffic ? Opłaca się je kupować? Wygląd mają bardzo ciekawy, pokazują przez jakie słowa wchodzą ludzie, statystyki systemów i ich oprogramowanie? Polecane strony?

Dajcie opinie o tym nowym programie. Jest on wkońcu oparty o bazy danych.

Pozdrawiam,

Largo

Broń Boże kupować ten chłam.

Kupiłem do firmy statystyke GeoTraffic Stats i już trzeci tydzień walczę z nimi żeby mi w końcu przysłali prawidłowo działający skrypt. Tłumaczą się tym że coś przy instalacji się źle robi.

Tylko jakim by trzeba być webmasterowym idiotą żeby nie umieć skopiować kilku plikow na serwer i odpalić pod przeglądarką gotowy skrypt install.php.

Zrobiłem wszystko co w mojej mocy żeby usunąć potencjalne źródła błędnego wyświetlania się statystyk.

Wina leży wyłącznie w kodzie php (wiem bo widzę błędy).

Dostałem już dwie wersje które wyświetlają tylko podstawowe rzeczy (30% z całości wszystkich funckcji działa dobrze). Niby wszystkie dane siedzą w bazie ale skrypt ich nie wyświetla.

Pieniądze chyba wywalone w błoto, ale wciąż liczę że przyślą w końcu dobrą wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności