Skocz do zawartości

[Wykonam] Teksty każdego kalibru + transkrypcja materiałów audio

ginga

Rekomendowane odpowiedzi

Od ponad roku pracuję jako SEO Copywriter (od miesiąca pod szyldem Fabryka znaków). Zdążyłam już poznać zasady rzadzące tą branżą, popełnić kilka błędów oraz wyciągnąć z nich wnioski, a nade wszystko mimowolnie stałam się właścicielką tzw. lekkiego pióra.

Napiszę dla Ciebie tekst, którego potrzebujesz. Niezależnie, czy jest to tekst na zaplecze, artykuł tematyczny, wpisy na blog, precel, czy opis do katalogów stron. Jeśli chcesz, mogę również wzbogacić owy tekst o synonimy. Zajmuję się również rewritingiem oraz spisywaniem materiałów audio oraz video (podcasty, wywiady, prelekcje etc.). Gwarantuję, że tekst będzie unikalny oraz poprawny pod względem zarówno merytorycznym, jak i językowym. To wszystko w rozsądnej cenie i przy krótkim terminie realizacji zlecenia.

Po prostu powiedz, czego potrzebujesz, a zrobię wszystko, by spełnić Twoje oczekiwania. Zapraszam do kontaktu mejlowego (wasp [kropka] yite [małpa] gmail.com).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności