Koli Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Kilka stron się nazbierało, niestety okres rozliczeniowy się dzisiaj zakończył i z jednego hostingu rezygnuję, nie ukrywam, że jest lekko za drogo... Mam kilka stron, drobnych, lecz zastanawiam się nad późniejszą sprzedażą i pomyślałem, że dobrym rozwiązaniem byłoby przeniesienie wszystkiego już na konto reseller, aby każda ze stron miała oddzielne subkonto ? Mógłbym oddawać administrację, czy sprzedać dany serwis nie martwiąc się, że dana osoba mogłaby coś przypadkowo nagrzebać w innych stronach. Nie wiem czy jest to dobry pomysł? Czy lepiej po prostu na wirtualnym ? Nie mniej jak mozecie podajcie propozycję hostingów z korzystnym pakietem reseller ? Jeżeli chodzi o wymagania to przedewszystkim Powierzchnia : 5GB, Transfer: >20 GB, bazy danych oraz ftp/konta: >5 , kwota którą chcę przeznaczyć to 120 zł na rok. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja testowalek kilka ale to było jakiś czas temu ze swojej strony mogę polecić hekko MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 możesz superhosta zobaczyć, mają konta resellerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Za 120 zł/rok to dobrego resellera nie kupisz i nie ma co się oszukiwać. Chyba że konkretnie 5 baz i tyle, ale nawet wtedy 120 zl to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonic Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja od siebie mogę polecić unixstorm.org. Aktualnie trwa promocja (50% taniej) i za najtańsze konto reseller na rok zapłacisz 135 zł Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerów - ZOSTAŃ WEB NINJA Nowe forum modowe | hydraulik kutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.