Hipolajt85 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 haha lol. niektóre typy to mają fantazje, że głowa boli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Może akurat ktoś będzie robił tę trasę z jednym miejscem wolnym. https://oferia.pl/zlecenie/item736786-przewoz-zmywarki-z-uk-do-pl Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 I na pewno oczekiwana cena 0 zł Zapraszam na mojego bloga o tematyce seo i nie tylko, zapraszam na: https://toplinkx.pl/blog/ i https://www.facebook.com/toplinkx upvc fitters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twintip Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No co, rodakowi w potrzebie byś nie pomógł? Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co do zleceń nie do odrzucenia to mi jeden obywatel zaproponował super robotę. Za przygotowanie 10K tekstu na stronę firmową zaoferował kwotę niebagatelną - 10 PLN ( słownie: dziesięć złotych). To nie jest stawka za tysiąc znaków, tylko za całość. Mistrzostwo:) Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Siciliano - musisz bardziej popracować nad wizerunkiem. Sa "firmy " robiące "tą" usługę za 20 złociszy i takie https://joemonster.org/art/8904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Unnamed no ale nawet nie wiem skąd się ten delikwent wziął. Jak zaproponowałem mu za tą cenę jeden tekst synonimizowany o długości 1K znaków to się obraził. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Lip Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Sama nazwa tematu powaliła mnie z krzesła ;- ) hehe Przykład trafny.. Najbardziej interesują mnie zleceniobiorcy, wystawiający tak odmienne ceny za wykonanie zlecenia niemożliwego do zrealizowania. Robią to świadomie? Czy po prostu starają się wyhaczyć kolejnego klienta na swoją wędkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 W dniu 21.11.2013 o 13:29, Funio napisał(a): https://www.zlecenia....eria-na-dzisiaj Mistrz Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dobre @dawstaw. Ciekawe, że do podobnych ogłoszeń rzeczywiście pojawiają się zleceniobiorcy. I don't want to live on this planet anymore Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 @Paq, akurat w przypadku grafików/webmasterów to nie jest takie dziwne, bo niektórzy mają już gotowe własne projekty, które robili np. w ramach wzbogacenia swojego portfolio/których klient nie odebrał/które zrobili z nudy. Poza tym nie zdziwiłbym się, gdyby zleceniobiorca "robiąc stronę na dziś" wykorzystał zwyczajny szablon Wordpressa albo joomli, lekko go zmodyfikował i tadam, "gotowe". Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Sindrus a co z gościem, który chce gotowy serwis w ciągu 6h? Z dziesiątkami tekstów, miliardem wpisów na forum i H wie co jeszcze? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Możecie sobie szukać co chcecie, ale Łukasza Grodzkiego z twierdzygier nic nie pobije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 W dniu 22.12.2013 o 21:40, kokodżambo napisał(a): Możecie sobie szukać co chcecie, ale Łukasza Grodzkiego z twierdzygier nic nie pobije. Dokladnie:) Apropo: Grodzki dalej dziala? Czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Działa: biznesmultimedia.pl/pl/ Nie pisałbym , gdyby nie miał okazji zobaczyć owoców jego pracy. Moja znajoma zleciła mu skep, bo był wyjątkowo tani. Zrobił sklep na darmowym silniku, a szablon, który wykonał był tak okropny, że nawet się nie śmiałem, żeby dziewczyny nie dobijać . Widze także, że zaczął on świadczyć usługę pozycjonowania stron . Ciekawe jaki ma nick tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.