Skocz do zawartości

Z cyklu: zlecenia nie do odrzucenia

KMlody84

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do zleceń nie do odrzucenia to mi jeden obywatel zaproponował super robotę. Za przygotowanie 10K tekstu na stronę firmową zaoferował kwotę niebagatelną - 10 PLN ( słownie: dziesięć złotych). To nie jest stawka za tysiąc znaków, tylko za całość. Mistrzostwo:)

Potrzebujesz linków? Pisz!

Sama nazwa tematu powaliła mnie z krzesła ;- ) hehe

Przykład trafny.. Najbardziej interesują mnie zleceniobiorcy, wystawiający tak odmienne ceny za wykonanie zlecenia niemożliwego do zrealizowania. Robią to świadomie? Czy po prostu starają się wyhaczyć kolejnego klienta na swoją wędkę?

cropped-test1.jpg

@Paq, akurat w przypadku grafików/webmasterów to nie jest takie dziwne, bo niektórzy mają już gotowe własne projekty, które robili np. w ramach wzbogacenia swojego portfolio/których klient nie odebrał/które zrobili z nudy.

Poza tym nie zdziwiłbym się, gdyby zleceniobiorca "robiąc stronę na dziś" wykorzystał zwyczajny szablon Wordpressa albo joomli, lekko go zmodyfikował i tadam, "gotowe".

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Działa:

biznesmultimedia.pl/pl/

Nie pisałbym , gdyby nie miał okazji zobaczyć owoców jego pracy. Moja znajoma zleciła mu skep, bo był wyjątkowo tani. Zrobił sklep na darmowym silniku, a szablon, który wykonał był tak okropny, że nawet się nie śmiałem, żeby dziewczyny nie dobijać .

Widze także, że zaczął on świadczyć usługę pozycjonowania stron :). Ciekawe jaki ma nick tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności