Skocz do zawartości

Z cyklu: zlecenia nie do odrzucenia

KMlody84

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla tego gościa powinno założyć się specjalny kącik.

On nazywa siebie milonerem, biznesmenem, prezesem, a w najlepszym wypadku jest na karcie podatkowej. Nie potrafi odróżnić faktury VAT, od rachunku wewnętrznego bo gdy moja znajoma zaczęła domagać sie obiecanej faktury VAT, to do dostała właśnie taki rachnek, a gdy napisała mu że to nie jest faktura VAT, to kazał jej spierd... :). Gościu ma konkretnie zryty beret, bo wyzwał ją dosyć konkretnie łącznie ze stwierdzeniem,że ma mu loda zrobić, a na końcu napisał jej, że jest strasznie wulgarna i głupia, a napisała mu tylko że sprawę skieruje do sądu .

Zobaczcie jak wygląda profesjonalny audyt strony

https://www.youtube.com/watch?v=FCo4TXuFJB8

• 2 tygodnie później...

Z cyklu tych o 20stej ;)

Witaj

Mam do napisania jakieś 90 tekstów do 02.01 rano. Jesteś chętny?

Info dziś o 20 ;) bierze ktoś za 90 zł?;)

Ja już interpunkcji nie łapie %:)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Dla tego gościa powinno założyć się specjalny kącik.

On nazywa siebie milonerem, biznesmenem, prezesem, a w najlepszym wypadku jest na karcie podatkowej. Nie potrafi odróżnić faktury VAT, od rachunku wewnętrznego bo gdy moja znajoma zaczęła domagać sie obiecanej faktury VAT, to do dostała właśnie taki rachnek, a gdy napisała mu że to nie jest faktura VAT, to kazał jej spierd... :). Gościu ma konkretnie zryty beret, bo wyzwał ją dosyć konkretnie łącznie ze stwierdzeniem,że ma mu loda zrobić, a na końcu napisał jej, że jest strasznie wulgarna i głupia, a napisała mu tylko że sprawę skieruje do sądu .

Zobaczcie jak wygląda profesjonalny audyt strony

// usuwam

Jedna Grodzka w cyrku na Wiejskiej jeden Grodzki w cyrku na YouTube :D Co to w ogóle jest!?

Posłuchajcie go. Macie tutaj 2 godziny, nie wiem czego :) To nawet nie jest kabaret, ale jakaś nowa forma satyry :)

Najlepsze jest od 1:30:00 jak opowiada na co przeznaczy pieniądze, które wpłaca mu ludzie .

Wiecie ja potrzebuję 20 000, żeby napompować własne zycie, ale wiecie 10 000 muszę zwyczajnie przebimbać :)...

Jak coś robicie, to posłuchajcie go w tle

https://www.youtube.com/watch?v=xiE_m1DlCeI

To już nawet żałosne nie jest, on się musi leczyć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności