Skocz do zawartości

Z cyklu: zlecenia nie do odrzucenia

KMlody84

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najlepsze jest od 1:30:00 jak opowiada na co przeznaczy pieniądze, które wpłaca mu ludzie .

nie wiem jak Ty mogłeś to tak dokładnie oglądać. Po obejrzeniu 3 minut przewinąłem do 1:30 :00 i rzeczywiście - 20 tysi potrzebuje na "wydatki" Ale wydaje mi sie że potrzebuje na dragi albo ściąga psychotropy z zagranicy które dużo kosztują. Szkoda gościa bo życie sobie tym gównem marnuje.

Nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłem niestety jedną prawidłowość. Większość z tych rzetelnych inaczej, mimo odpowiedniej opinii znajduje klientów, którzy dają się nabrać na te sztuczki. Im większą mają "sławę" tym większą ilość "yeleni" potrafią zgolić na zero.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Najlepsze jest od 1:30:00 jak opowiada na co przeznaczy pieniądze, które wpłaca mu ludzie .

nie wiem jak Ty mogłeś to tak dokładnie oglądać. Po obejrzeniu 3 minut przewinąłem do 1:30 :00 i rzeczywiście - 20 tysi potrzebuje na "wydatki" Ale wydaje mi sie że potrzebuje na dragi albo ściąga psychotropy z zagranicy które dużo kosztują. Szkoda gościa bo życie sobie tym gównem marnuje.

Zazwyczaj słucham kabaretów, ale jak on coś nagra, to słucham jego . Wiadomo, każdy ma swoje jakieś tam dziwactwa, i pewnie gdybym ja próbował robić filmiki, to wyszedłbym przynajmniej na takiego samego głupka jak on, ale zdaje się, że on tego nie rozumie.

i pewnie gdybym ja próbował robić filmiki, to wyszedłbym przynajmniej na takiego samego głupka jak on

Co racja to racja, z wieloma osobami byłoby podobnie, po prostu jak czegoś się nie umie, to za to się nie zabiera ;)

Miłej niedzieli panowie (choć jasny gwint pracująca;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłem niestety jedną prawidłowość. Większość z tych rzetelnych inaczej, mimo odpowiedniej opinii znajduje klientów, którzy dają się nabrać na te sztuczki. Im większą mają "sławę" tym większą ilość "yeleni" potrafią zgolić na zero.

Nie od dzisiaj przecież wiadomo, że rozpoznawalność nie idzie w parze z jakością. Większość ludzi pomimo wszystko jednak ma problemy z przyjęciem tego do wiadomości, dlatego często dokonują niekorzystnych wyborów.

Wszystko byłoby w porządku, gdyby on tylko publicznie robił z siebie, to co robi, ale on przyjmuje zlecenia . Gwarantuje tobie np. oryginalny, profesjonalny loyaut, a dostajesz badziewie oparte o darmowy szablon, a w stopkę ładuje swoje logo .Zamawiasz u niego coś profesjonalnego, a gdy mu mówisz, że to z profesjonalizmem nie ma nic wspólnego, to obrzuca Ciebie całą masą wyzwisk . Nie ma znaczenia, z kim rozmawia

Najgorsze jest to, że on oderwał się w rzeczywistości i fruwa, gdzieś w chmurach. Nie przyjmuje żadnej krytyki, a mało tego,ze nie przyjmuje krytyki, on nawet nie chce niczego poprawić w swoich (nazwijmy to) pracach.. Moja znajoma próbowała zmusić go, chociaż do niewielkich poprawek, to w odpowiedzi otrzymała wiadomość, ze jemu się podoba to co zrobił, jest idealne i on wie lepiej, bo w biznesie robi ponad 2 lata i wie co jest najlepsze.

Przykład jego pracy

migotka.waw.pl

Wszędzie pokazuje, że to jego praca, a to darmowy szablon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności