Skocz do zawartości

Nowi użytkownicy a linki nie tylko w stopce

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

Sugeruję aby ograniczenie we wstawianiu linków dla nowych userów obowiązywało nie tylko dla stopki ale także dla treści, przykład to user:

https://www.forum.optymalizacja.com/user/41264-ronek112/

spamujący dzisiaj forum:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/187341-tylko-zobacz-co-ciekawego-znalazlem/

co więcej to ograniczenie najlepiej gdyby było nie tylko na ilość postów ale czas - czyli linki można wstawiać po napisaniu X postów i rejestracji co najmniej X dni temu.

automat, jak widać robi to w nocy kiedy większość śpi. Co do zakazu umieszczania linków dla nowych kont też o tym mówiłem, myślę ze po update skryptu będzie to do zrobienia.

Jeśli chodzi o płatne niektóre opcje to właścicieli też ode mnie takie info dostali. Ja bym dal ogłoszenia płatne z SMS i rejestracje konta płatna. Koszty oczywiście można zbierać na cele charytatywne.

Rejestracja konta płatna myślę, że nie jest dobrym pomysłem. Dalej często rejestrują się początkujący szukający prostych odpowiedzi i zadających podstawowe pytania i forum powinno służyć pomocy - a sporo ludzi odpowiada. Płatne mogłyby być konta firmowe i ogłoszenia wystawiane przez firmy w zamian za inne jak przyjęte w regulaminie zasady, tj. obniżenie czasu oczekiwania pomiędzy dwoma ogłoszeniami np. do 3 dni zamiast tygodnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności