Skocz do zawartości

Mailing

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mam taki problem z mailingiem. Do wysyłki używana jest klasa phpmailer niby wszystko pięknie, ale jest jedno ale wszystkie e-maile wysłane do GMAIL'a trafiają do spamu.

Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać. Na stronie GMAIL czytałem o jakiś wpisach w dns, ale to nie wchodzi w grę.

Pozdrawiam

Marcin

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

wszystkie e-maile wysłane do GMAIL'a trafiają do spamu.

Bo tak działa "doskonały" filtr antyspamowy gmaila.

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=gmail+phpmail+spam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To żadna rewelacja, bo tak działa ich "szczególnie skuteczny filtr antyspamowy", że większość e-maili ląduje w spamie.

Dopiero jak "w spamie" zaakceptujemy, "że to nie spam" nie będą trafiać do spamu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja tam lubię filtr google, bo akurat na konto google prawie w ogóle nie dostaje spamu a np na konto interii czy o2 czy innej skrzynki choćby firmowej to spamu jest od hu..a. Wole raz czy dwa razy za dnia wejść w folder spam i odznaczyć sobie to co nie jest spamem niż usuwać 30 maili bezużytecznych...

Przy temacie mailingu - znalazłem wtyczkę Mail Merge do Mozilla Thunderbird do mailingu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności