Skocz do zawartości

duzo odwiedzin - jak wykorzystac

beny

Rekomendowane odpowiedzi

mniejsze cienie, max 3 pix - moc jest dobra. Tam gdzie masz menu zmniejsz gradient na 4-5 pix poprawi to twardosc strony teraz jest rozlazla. Jak zmienisz pomyslimy co dalej ;-).

Odnosnie topiku - 5 tys dziennie to srednia ilosc dla serwisow z np: humorem - dobrze pisze? ;]

mniejsze cienie, max 3 pix - moc jest dobra. Tam gdzie masz menu zmniejsz gradient na 4-5 pix poprawi to twardosc strony teraz jest rozlazla. Jak zmienisz pomyslimy co dalej ;-).

Odnosnie topiku - 5 tys dziennie to srednia ilosc dla serwisow z np: humorem - dobrze pisze? ;]

Te cienie też mi się nie podobają, chociażby z uwagi na wagę grafiki. Tyle, że ze mnie żaden grafik (żaden to mało powiedziane). No ale jak się znajdzie chwila to pomęczę się żeby to zmienić).

Dla jednego 5 tys. to dużo dla drugiego średnio, albo wręcz mało. No ale dobrze, że piszesz, przynajmniej część z webmasterów nabędzie świadomość, jakie cyfry mogą wchodzić w grę.

Dla ciekawości podam, że podobna do mojej strona, słabiutka pod względem prezentacji, ale za to dobrze spopularyzowana, ma średnio 150-200 userów online. Mnie to wychodzi jakieś 20tys. uników na dzień...

Inna - ta sama tematyka i tragiczna pod względem prezentacji, ale jeszcze lepiej spopularyzowana, ma ok. 50tys. uników na dzień. Jest o co walczyć...

PS. Z uwagi na wagę - śmiesznie wyszło...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności