Skocz do zawartości

jak sprawdzać konkurencje?

newbiepio

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jako newbie zapytam tak:

Wcześniej analizowałem sobie konkurencję za pomocą np ahrefs i majesticseo wiem wiem kto tego używa.. ok ale na moje firmowe stronki do tej pory wystarczało i miały się dobrze, sprawdzałem linki, analizowałem, coś podpatrywałem, potem trochę własnej twórczości i dawało to efekt

Teraz jak wpisuje np frazę "dentysta warszawa" to na pierwszym miejscu pojawia się strona www.dentysta-warszawaa.pl (zwróćcie uwagę na 2 a na końcu..) i do strony nie prowadzą żadne linki, no jeden.. Skąd taka strona zawdzięcza top1 ? o co chodzi?

Obserwuję po zmianach algorytmu że strony wbite w topy na świeżo nie mają linków.

Jak sprawdzić skąd mają moc, skąd mają linki?

Napiszecie że ma przekierowanie 301 i inna strona przekazuje jej moc.

Czy jest narzędzie którym sprawdzę która strona tej nowej przekazuje moc by znów i tu wracam do początku - sprawdzać linki konkurencji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności