Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjaśnij mi w takim razie ich cel.

Matt kiedyś powiedział, że linki z twojej strony do wartościowych stron takich jak między innymi wiki podnoszą wiarygodność twojej strony chociażby pod względem, że jest ona ciekawa i interesująca.

W końcu odwołuje się do tzw. "potęgi" internetu :)

Jedno z moich ulubionych nagrań Matta :) Z jednej strony promuje naturalne linkowanie, bo chyba jest to powoli ginący gatunek, a z drugiej ten filmik jest trochę przygnębiający, bo najzwyklejszy webmaster na swojej własnej, prywatnej stronie musi się zastanawiać jak wstawiać linki, żeby Google przypadkiem nie uznało go za spamera...

Jakby zebrać wszystkie jego nagrania do kupy to okazało by się, że czasami sam sobie zaprzecza i nawet jakby go Mossad wziął na przesłuchanie to przesłuchujący dostali by niezłego pierdolca ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jakby zebrać wszystkie jego nagrania do kupy to okazało by się, że czasami sam sobie zaprzecza i nawet jakby go Mossad wziął na przesłuchanie to przesłuchujący dostali by niezłego pierdolca ...

Widzisz Matt jest dobrym Piarowcem ale daleko mu do oddanych SEO myślicieli. Z resztą moim zdaniem co odcinek mówi co innego bo byćmoże często zmienia się google algorytm. W sumie to on ma naprowadzać a nie dawać gotowce :)

Z tego co się dowiedziałem można eksperymentować z linkowaniem, wtedy należy zobaczyć czy strona nie skacze nam w wynikach. Jeżeli tak to na stówe mamy punkty karne.

Moje pytanie, jak linkować wewnątrz strony wordpress, czy linkować no folow na zewnątrz czy wewnątrz ?

Byćmoże jakiś aktualny temat jest na forum ?

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności