Skocz do zawartości

Coś takiego jak serpstat.pl, ale działającego? :)

Konrad

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znacie jakieś darmowe narzędzie online lub ewentualnie offline, które pokaże mi na jakie frazy mój serwis jest w TOP10? Chodzi o taką funkcjonalność jaką miał serpstat.pl, który już niestety nie działa. Wpisuję adres strony, klikam enter i wyrzuca hasła na które jestem wysoko.

Panowie, ja nie pytam o narzędzie w którym wpisuję frazy i sprawdzam ich pozycje - do tego celu używam Stat4seo.

Chodzi mi o aplikację, która po wpisaniu nazwy domeny wyrzuca słowa kluczowe, na które ta domena jest w TOP10 (tak działał Serpstat.pl).

Można by połączyć wyniki z ahrefsa tzn zbierać pozycjonowane frazy dla domeny a potem wrzucać w cokolwiek. Myślę że serpstat wszystkich fraz nie widział, bo jak niby? Każdą możliwą kombinację słów sprawdzał? Gdyby tak było to by się nie ogarnął do końca świata dla jednej domeny. Musiał skądś mieć dane np z ahrefsa czy majestica.

Hmmm rozwiązaniem może być to co napisałem wcześniej czyli mieć api ahrefs i przetwarzać wyniki keyword cloud w maszynie do sprawdzania pozycji. Innej opcji nie widzę.

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Serpstat monitoruje tylko dla tych słów, które ma w bazie, natomiast https://www.serp24.pl/ pokazuje znacznie więcej.

Mają teraz nowy projekt, może i nawet lepszy ale musisz go sobie poszukać bo nie pamiętam nazwy ani adresu.

EDIT: Przypomniałem sobie.. www.semstorm.com

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Płatny semstorm.pl lub bezpłatna wersja stat24.pl :)

W dodatku ten pierwszy, fajnie odkrywa not provided - więcej opisał Artur Strzelecki na SilesiaSEM https://www.silesiasem.pl/semstorm-odkrywa-not-provided-i-daje-wglad-w-konkurentow

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

To nie jest odkrycie not provided tylko estymacja która może (i jest) być błędna w jakimś procencie. Oszacować skuteczność sobie można pod warunkiem że się wie jakie to były faktycznie wybrane słowa. A że nie wiesz... to nie ma takiej możliwości i określania "szacunków"... Więksi nad tym pracowali (moz) i nic.

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności