Skocz do zawartości

Pomórzcie mi ze stronką :[

BakuBak

Rekomendowane odpowiedzi

no więc tak , mam stronke z ramkami ( nie wiem czemu ich nie lubicie :[ - hentnie sie dowiem )

hentnie :) odpowiem: bo wygląda brzydko i roboty jej nie widzą. ma takie same meta i jest niepraktyczna jeśli chodzi o pozycjonowanie.

Od roku studjuje biologie więc mozecie uznać mnie za wmiare wiarygodne źrudło informacji na ich temat ;)

Czyż od razu nie czujecie się jakbyście mogli się wszystkiego z takiej strony dowiedzieć? Ja właśnie tak się czuję.

jerzeli coś jest jadowite i cierpi na brak szkieletu wewnętrznego to predzej czy puźniej znajdzie się na tej stronce

aktualizacje są ważne - dobrze, że dbasz o to.

Obecnie możecie poczytać o hodowli,opece i anatomii ptaszników a w galerji

napewno skorzystam :)

Zapomniałeś napisać, że studiujesz prywatnie.

zastanawiam się czy nie dać linka do twojej strony jakimś dziale swojej ;)

aha jeszcze jedno. uważny obserwator zauważy, że wszystkie powyższe cytaty coś łączy.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyż od razu nie czujecie się jakbyście mogli się wszystkiego z takiej strony dowiedzieć. Ja właśnie tak się czuję.

no to dobrze bo o to właśnie chodzi :) :mrgreen: to jest text roboczy , nad prawdziwym super inteligentnym wstępem pomyśle kiedyś :mrgreen:

Zapomniałeś napisać, że studiujesz prywatnie.

a którz ci takich bzdurek nagadał ??? niestety standardowy dzienny

jakbym miał zaoczne to ta stronka była by w lepszej kondycji :mrgreen:

zastanawiam się czy nie dać linka do twojej strony jakimś dziale swojej :)

prosze cie bardzo , mozemy sie nawet wymienić ...

to czemu dajecie java do pozycjonowania w gogle ?? 

o ramkach słyszałem ze roboty mają z nimi problemy 

ale słyszałem ze z php i fleszem terz i ze najlepszy standard html więc jak to jest ...

tzn. to jest tak: java script moze byc - oczywiscie, w sumie na wszystko sobie moze pozwolic - nawet na jedno slowo kluczowe w calym tekscie albo i bez osoba, która ma tysiace linków prowadzacych do strony,

z ramkami tez sobie nie radzi - ja np. wywalilem ramki z indexu i polecialem 20 miejsc wyzej - teraz jestem w pierwszej 5-tce w google ;)

php -zalezy jaki, taki w 100 % generowany napewno wypadnie duzo gorzej niz html ale jak zrobisz dosyc prosty, o strukturze podobnej do html to nie bedzie problemów.

ogólnie rzecz biorac codzi o to, zeby strona miala jak najwiecej tekstu wzgledem wszystkich innych bajerów typu java script, ramki itp. Najlepsza pozycje zapewne miala by strona, która mi9alaby sam tekst, nagłówki od H1 do H3 - wszystko jak wklejone z notatnika ale raczej taka strona nie bylaby zbytnio atrakcyjna :)

ps. koledzy - troszke wiecej.... nie wiem czego... sami wiecie - jakbyscie widzieli moje pierwsze strony... ojojoj :)

nie od razu rzym zbudowali 8)

peace

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

php -zalezy jaki, taki w 100 % generowany napewno wypadnie duzo gorzej niz html ale jak zrobisz dosyc prosty, o strukturze podobnej do html to nie bedzie problemów.

Nie za bardzo wiem o co Tobie chodzi. :?

PHP jest wykonywany po stronie serwera, jezeli chcesz uzywac tego jezyka do wygenerowania strony, ktora ma byc czytana przez przegladarki to generujesz html poprzez php.

Strona ktora sie oglada w przegladarce i ktora widzi robot to jest html, wiec nie ma zadnej roznicy czy skryot jest napisany w php czy tez jest to statycznie napisana strona w htmlu.

PHP jest wykonywany po stronie serwera, jezeli chcesz uzywac tego jezyka do wygenerowania strony, ktora ma byc czytana przez przegladarki to generujesz html poprzez php.

no wlasnie o to mi chodzilo - jak zwykle nie moge sie wyslowic, dzieki :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

cholera.. ile ja mam pomysłów na tego typu testy.. hm :-)

Trzeba bedzie kombinować.. :)

Gdyby tak całego sajta dawać w document.write(''), a na stronie same kluczowe ? Do tego document.write w .js wywalonym poza katalog główny strony i zabronic googlesowi go odwiedzać ? ;-) Co wtedy ?

pzodr.

Stronka IMHO: wykonana bardzo nieporadnie.. SKoro masz ramki, to czemu te linki otwierają się w nowym oknie ?

Zbyt dużo kolorów używasz na stronie..

ORTOGRAFY ! Możesz mieć dysleksje, ale word ma wbudowaną korektę ;-)

Ogólnie fajna pierwsza fotka.. Ogólnie, brzydki napis.. :(

IMHO: poczytaj o tworzeniu stronek i stwórz ją jeszcze raz..

ps. Kodowanie polskich znaczów też leży.

Stronka IMHO: wykonana bardzo nieporadnie.. SKoro masz ramki' date=' to czemu te linki otwierają się w nowym oknie ? [/quote']

to jest pierwsze co zamiezam zmienić .. tzn ma sie otwierać w ramce głównej po kliknięciu w link ..

Zbyt dużo kolorów używasz na stronie..

hmm hodzi o wygląd czy o pozucjonowanie ??

ORTOGRAFY ! Możesz mieć dysleksje' date=' ale word ma wbudowaną korektę ;-) [/quote']

dysselekcje mam ' date=' gozej z wordem ,,, - część sprawdzona ( opisy czy anatomia nie pamientam ) ale straciłem worda i narazie ieć nie będe :

e="zYm3N"]Ogólnie' date=' brzydki napis.. [/quote']

ten " ptasznikarium " ?? wiem ale nie umie zrobić ładnego :

zie usunięty niedługo
ps. Kodowanie polskich znaczów też leży.

hmm mi dziala dobrze chyba ze na kturejś z podstron nie zmieniłem ...

harset=iso-8859-2

<grin>

jesli chodzi o pozycjonowanie nie powinienes uzywac na stronie wiecej niz 2-3 kolorow, uwazaj tez zeby tonacje byly odpowiedno dobrane i niezbyt jaskrawe. google patrzy na atrybuty colors #xxxxxx i porownuje je sobie z wlasna lokalna tablica. jesli roznice w jasnosciach kolorow sa znaczne (to sie da przeliczyc na podstawie tych xxxxxxx), to google uznaje strone za nieprzyjazna dla koncowego uzytkownika, a co za tym idzie jest ryzyko ze obnizy ja w indeksie.

</grin>

"i can handle it without linking :)"

<grin>

jesli chodzi o pozycjonowanie nie powinienes uzywac na stronie wiecej niz 2-3 kolorow, uwazaj tez zeby tonacje byly odpowiedno dobrane i niezbyt jaskrawe. google patrzy na atrybuty colors #xxxxxx i porownuje je sobie z wlasna lokalna tablica. jesli roznice w jasnosciach kolorow sa znaczne (to sie da przeliczyc na podstawie tych xxxxxxx), to google uznaje strone za nieprzyjazna dla koncowego uzytkownika, a co za tym idzie jest ryzyko ze obnizy ja w indeksie.

</grin>

...? Uooo. :shock:

*edit* Ha, dojrzałem dopiero teraz to, co powinienem od razu :(

Szy.

BAKUBAK, MÓJ IDOLU! :)))

Siedzę właśnie z przyjacielem przed komputerem i mamy dużo zabawy czytając o pająkach. :)

Oczywiście, nie miej mi tego za złe.

Opowiadałem o Twojej stronie już wielu znajomym. Zaczynasz być corazto bardziej sławny.

I... Zerknąłem na ten ranking Google.

Faktycznie. Pozycja 18/17200.

UWAGA!

A oto wersja Twojej strony z cache.

PADŁEM. :)))

Błagam, pisz więcej. :)))

Pozdrawiam, J.

A oto wersja Twojej strony z cache.

pytałem sie juz na samym początku czy tak moze być - zebyście sobie zerkneli na źrudło ... no ale nikomu sie nie chciało ,,,

to co tu wyświetliłeś jest pod ramką bo wcześniej wyszukiwarki nie uwzględnialy zawartości ramek i si enie wyświetlało :[

hmm moze tak być czy nie ??? ps: wazne ze działa na razie :]

Nie znam specyfiki dosydź wonskiej branrzy w kturej działarz i harakteró Twojej konkórencji, ale gdyby obecnośdź w Google Twojej strony pżed mojom porużajoncom podobnom tematykem miaua realnje zmniejszydź moje dohody, natyhmjast zgłoźłbym spam, ktury bendzie rospaczony z wynikję negatyfnym dla Ciebie. :)

Pozdrawiam, J. :)

Edit: literówka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności