Skocz do zawartości

SpyWords - serwis analizy konkurencji w wynikach wyszukiwania i AdWords

SpyWords

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy serdecznie!

I oto stało się! Oficjalna wersja serwisu SpyWords ujrzała światło dzienne!

Nasza baza została rozbudowana prawie do 14mln słów kluczowych, informacji o ponad 500tys. reklamodawców w Google AdWords, 11mln. unikalnych reklam i posiadamy w bazie ponad 2mln. domen!

Lecz to nie wszystko. Kolejną nowinką będzie uruchomienie programu partnerskiego z bardzo wysokim procentem od każdej z wpłat osoby poleconej!

Także wprowadzimy interfejs API w celu integracji i jeszcze kilka ciekawych funkcji ;)

Jeżeli chodzi o koszty:

Wprowadziliśmy 2 taryfy: Pro i Unlim.

Taryfy Pro i Unlim nie posiadają jakichkolwiek ograniczeń odnośnie funkcjonalności korzystania z serwisu. W taryfie Pro jednorazowo można przejrzeć raport składający się z maksymalnie 3000 wyników. W taryfie Unlim – nieograniczoną ilość wyników dla każdego z raportów.

Dla jednej i drugiej taryfy nie ma jakichkolwiek ograniczeń jeżeli chodzi o ilość raportów wywoływanych w przeciągu dnia/tygodnia czy miesiąca.

Możliwe sposoby opłaty to system PayPal i karty kredytowe.

Więcej informacji mogą uzyskać Państwo tutaj.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt mailowy support@spywords.pl.

Zapraszamy serdecznie do korzystania z serwisu!

• 2 tygodnie później...

No właśnie - na planecie https://www.planeta-seo.pl/ są 4 wpisy (z ostatnich kilku dni) o SpyWords - czy rozdawane są jakieś pakiety za recenzję? :D

• 2 miesiące temu...

Wypróbowałem. Rzeczywiście jest przydatny, ale wady o których już tu kilka osób napisało są dość poważne. Jeśli baza uaktualniana jest raz w miesiącu, to wyniki niekoniecznie muszą być dokładne. W wielu przypadkach nie będą. No i te błędy w wyliczeniach, z których całkiem słusznie niektórzy sobie dworowali.

Jednak myślę, że do wyboru fraz jest to fajne narzędzie, biorąc poprawkę na pewne nieścisłości. Keyword Planner jest dość irytujący, zwłaszcza, że nie daje żadnych możliwości sprawdzenia czegokolwiek bez logowania, a wyniki są nakierowane ewidentnie na kampanie AdWords. Czyli Wielki "G" dba o to, żebyśmy przypadkiem nie wiedzieli zbyt dużo oraz żeby maksymalnie zaciemnić (pod pretekstem rozjaśnienia i pomocy ;)

I z tej perspektywy, moim zdaniem, SpyWords mógłby być przydatny dla bardzo wielu użytkowników, którzy pozycjonują kilka, kilkanaście stron. Nie świadczą usług SEO, ale potrzebują czasem sprawdzić frazy i konkurencję. Napisałem "mógłby być", ponieważ cena jest w tym przypadku dyskwalifikująca. Mam wrażenie, że 25-35zł w miesiącu, nawet przy ograniczeniu wyszukiwania fraz powiedzmy do 500/mc byłoby ok i firma zarobiłaby więcej, nie eliminując a priori potencjalnych użytkowników...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Foxen 29.06 napisałeś

Chciałem wykupić u nich usługę, ale zdecydowanie za drogo.

teraz piszesz

Plakac nie bede. Sa lepsze alternatywy.

Testowałeś? bo 29 napisałeś że tylko miałeś zamiar, to skąd wiesz ze coś jest lepsze?

W moje ocenie semstorm gorszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności