Skocz do zawartości

Czy linkować między sobą własne sklepy ?

abhaya

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam na jendej instancji Magento kilka sklepów, niektóre produkty się powtarzają, ale mają inne opisy, każdy ze sklepów ma inny layout, oczywiście pod inną domeną + osobne IP.

I teraz pytanie - czy je linkować między sobą ? To pytanie bardziej związane ze strategią działania tego wszystkiego - dotychczas sklepy (4-5) działały na dwóch różnych serwerach w oparciu o unikatowe skrypty i były linkowane między sobą. Od momentu przejścia na Magento przestaliśmy je linkować między sobą.

Katalog Foto na Arfooo PR3 Katalog Fotografia

• 1 miesiąc temu...

Ja wychodze z założenia, że trzeba linkować między sobą i naturalnie na dobrych tematycznie związanych stronach.

Ja wychodze z założenia, że trzeba linkować między sobą i naturalnie na dobrych tematycznie związanych stronach.

Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników.

• 2 tygodnie później...

Jak sam powiedziałeś wszystko zależy od twojej strategii. Są przypadki, że właściciele zakładają zupełnie nowe firmy, żeby nikt nie mógł powiązać dwóch funkcjonujących sklepów ze sobą... a co dopiero mówić o linkowaniu między sklepami.... taką mają strategię.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności