Skocz do zawartości

[Kupię] Linki PR6, PR5, PR4 i dodawanie do katalogów

wbn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Ciebie serdecznie.

Linki pozycjonujące:

Tak jestem zainteresowany linkiem na Twoich stronach (jeśli masz PR4 z małą ilością wychodzących, PR5 lub PR6, o tym ze PR6 najchętniej nie piszę) w systemie stałego wyświetlania, nie jestem zainteresowany rotatorem.

Nasza firma chce pozycjonować pięć domen i właśnie interesuje mnie 5 linków do tych 5 domen, na okres conajmniej 6 miesięcy.

Proszę napisz email na bartosz.jablonski@gmail.com z następującymi danymi:

Nazwa domeny, Ilość stron moim linkiem, PR obecny, PR (predict), Statystyka robota google (ile średnio wejść na dzień)

Propozycję cenową brutto.

Dodawanie do katalogów

Tak jestem zainteresowany dodawaniem naszych 5 domen do katalogów, a także dodawanie (do nich) nowych wiadomości prasowych o firmie.

Propozycję cenową brutto.

Jeżeli nie możesz wystawić faktury, załatwimy nasze rozliczenie za pomocą umowy zlecania, niestety jest to warunek, nie mogę płacić nie przez bank firmowy. Płacić będę co miesiąc na początku każdego miesiąca (z góry).

Łącze pozdrowienia

Bartek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności