Skocz do zawartości

Nazwa.pl i Sunrise System łączą siły

wspolczynnik

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na to? ;)

Na każde zapytanie Google i inne wyszukiwarki internetowe wyświetlają tysiące odpowiedzi, a przeciętny użytkownik zwraca uwagę tylko na te umieszczone na najwyższych pozycjach – dlatego Nazwa.pl i Sunrise System podpisały umowę o strategicznym partnerstwie. Obie spółki połączyła wspólna misja – dostarczania rozwiązań pozwalających zaistnieć innym podmiotom w Internecie.

https://www.reklamawinternecie.pl/1678-nazwapl-strategicznym-partnerem-sunrise-system-czolowi.html

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdominują SERPy :hahaha:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli połączyć dwa gówna to w rezultacie otrzymujemy.... ?

imo to są firmy co maja złe opinie i takowe opinie się teraz połączą :) na moje to obie robią bokami i to jest główny powód "fuzji" :)

Zdominują SERPy :hahaha:

ilość negatywnych opinii w stosunku do klientów w obu przypadkach jest znikoma. SS najpierw wchłonął Bauer a teraz nawiązują współpracę z nazwą. Jednym słowem po obstawieniu sobie umów z dużymi klientami (dzięki kontaktom grupy Bauer) teraz uderzają w nieświadomych klientów, którzy mają domeny/hosting na nazwie ;)

Dominacja jest zatem prawdopodobna ;)

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

SS nie ma bladego pojęcia o SEO, z resztą specyfika tej usługi uniemożliwia świadczenie dobrego SEO dla dużej ilości klientów wpuszczonych w maliny takimi tekstami ;).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A widzieliście oferty? Wskazałem raz znajomemu frazy wartościowe a oni powiedzieli że ich nie wezmą i lepsze są te (i pokazali takie co mają góra 200 wyszukiwań na miesiąc). Po negocjacjach zgodzili się ale na te lepsze frazy nie weszli do top10. Wynik był taki że jedno kliknięcie w ichnią frazę kosztowało 75zł:D

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

dopóki wielki G nie pozamiata, on trocha nie lubi innych wielkich bo mu kasa wycieka

Google nie pozamiata bo SS na frazy konwertujące czy dające większą ilość odwiedzin jako tako skuteczne jest tylko w AdWords.

Przypominam:

w/g Sunrise System ich usługa pozycjonowania nie ma na celu zwiększenia odwiedzin serwisu od tego mają inne usługi ;)

Beer ok więc to nabijanie klienta w butelkę dając słabe frazy których nikt nie szuka. Taka jest polityka aby złapać gościa, wydoić i nara? Gdyby to był jeden to ok, przypadek, ale nie miałem styczności tylko z jednym "poszkodowanym"...

No właśnie dlatego, że śmiałem rozpowszechnić to jakie dają frazy mam proces inni którzy pisali o tym zesrali się w gacie i pousuwali wpisy o SS ;)

A to jakaś tajemnica? Tajemnicą może być np cena, zakres działań, raportowanie ale nie wybór fraz. Ja raczej mogę wysnuć wniosek, że frazy jakie proponują, są tak dobrane aby szybko był efekt i żeby miały dużo wyników w google (co nie ma wpływu na pozycjonowanie i jego trudność).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności