Skocz do zawartości

Nazwa.pl i Sunrise System łączą siły

wspolczynnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takie firmy sa przygotowane na taka ewentualnosc są przygotowani do procesowania sie, to jest wliczone w ich działalność, maja sztab prawnikow, jednym slowem cale zaplecze. A ty porywasz się z motyką na księżyc zamiast pasc na kolana i błagać o wybaczenie teraz będzie cię to jeszcze sporo kosztowalo;)

Jasne, że jest trudno z takimi firmami, ale jest możliwe.

Ja np. miałem proces z firmą, ITI. I skończyło się na ugodzie, a moje koszty to 500 PLN + bilet na pociąg. Nieco większe koszty były po drugiej stronie. Początkowy pozew ze strony ITI dotyczył 125 000 PLN. Nikogo na kolanach nie błagałem. Motyki też nie brałem ze sobą (ani granatu).

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ja np. miałem proces z firmą, ITI. I skończyło się na ugodzie,

Przy takich konfiktach na pierwszej rozprawie sąd proponuje ugodę, jest to szansa na wyjście z "twarzą" i bez kosztów. Jeśli proces rozpocznie się jest wyrok i duże koszty.

Dlatego należ wszystko skalkulować czy proces opłaca się.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

jest to szansa na wyjście z "twarzą" i bez kosztów

Nie wiem jak Ty ale mi jakoś nie pasuje ugoda z "kanciarzami" a koszty ? No cóż widać sobie zapracowaliśmy na to, że uczciwość kosztuje najwięcej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szlaf, nie wiem czemu wyrokujesz i mówisz o ugodzie.. nikt z nas, poza Beer'em, nie zna treści pozwu. Jeżeli czuje, że ma rację, ma "dowody" na swoje racje, to dlaczego miałby się godzić na jakiekolwiek ugody? Niech walczy - nawet w drugiej instancji.

Ja przerobiłem pozew z tematyki domen i nazw zastrzeżonych (sprawa miała charakter nieuczciwej konkurencji) i tylko dzięki temu, że nie przyjąłem ugody mam wyrok sądu, dzięki któremu pewna domena pozostanie ze mną do końca moich dni ;) i co z tego, że nie używana? utarłem cwaniakowi, który myślał, że jak mnie pozwie do sądu to się przestraszę i oddam domenę za frajer - od samego początku o tym mówił i to go pogrzebało w sądzie na amen..

Kibicuję Krzyśkowi tylko z jednego względu - cwaniactwo w tym kraju musi się kiedyś skończyć.. na każdym kroku widać przekręty, łapówkarstwo i biznesmenów-krętaczy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 3 tygodnie później...

https://www.reklamawinternecie.pl/1679-sunrise-system-swiadczy-uslugi-dla-klientow-nazwapl.html

"...Zdecydowaliśmy się na współpracę z jednym z najpoważniejszych graczy na rynku usług internetowych, bowiem mamy przekonanie, że nazwa.pl kładzie duży nacisk na jakość proponowanych rozwiązań – mówi Paweł Rybak, Prezes Zarządu Sunrise System."

bez komentarza :)

Tu gadacie o tym ze dostawca oszukuje, a jak by odbiorca oszukiwal? Jest prawdziwa historia mojego dostawcy ktory nie podpisywal umow bo mowil ze ma doswiadczenie w seo. Po pol roku okazalo sie ze polowa zamowien na powazne kwoty wychodzi bez zaplaty miesiac po miesiacu. Teraz ten pozycjoner procesuje sie

z tamtymi naciagaczami ale umowy nadal nie potrafi sporzadzic :P

I takie jest doswiadczenie zawodowe wsrod rodakow...

Kurcze i kolejna firma na czarną listę :) dobry pretekst aby przenieść zaplecze do AZ

A moze zlozy ktos super ekstra zamowienie do ss ktorego nie veda w stanie zrealizowac i ponabijamy sie z wyników ich pracy ?

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności