Skocz do zawartości

Problem z linkami wewnętrznymi

Queue

Rekomendowane odpowiedzi

Aby śledzić postępy w pozycjonowaniu mojego sklepu korzystam z narzędzi dla webmasterów od googla.

Niestety w dziale linki wewnętrzne mam na dwóch pierwszych pozycjach:

/panel 11340 linków

/login 11305 linków

/moja strona 9440

a dopiero na trzeciej pozycji właściwy adres mojego sklepu. Próbowałem się pozbyć tego ponieważ czuję, że taki stan pogarsza moje pozycje - może się mylę ale biorę to na intuicję. Pytanie do kogoś kto zna się na temacie - jak zmienić ten stan bo wg mnie to nienaturalne, że ze strony do logowania jest więcej linków do nawigacji niż z głównej.

Będę wdzięczny za pomoc.

Odwrotnie. Nie ze strony logowania jest więcej linków do nawigacji, tylko ogólnie na stronie jest więcej linków do strony logowania. Prawdopodobnie w Twoim przypadku linki do logowania, panelu i moja strona to linki typu site-wide czyli prezentowane w stopce, nagłówku lub sidebarze na każdej podstronie. Stąd tak duża ich liczba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności