Skocz do zawartości

Miniaturki - problem

KrzysiekB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem, napewno się już z nim spotkaliście, a mianowicie dorzuciłem miniaturki do katalogu z Alexa.com - wszystko w IE i Operze wygląda super, tylko w FireFoxie nic się nie wyświetla.

Posprawdzałęm inne katalogi z miniaturkami i też nic - więc nie wiem czy to wina mojej przegladarki, czy wszyscy mają podobny problem.

Może da się to jakoś obejść?

Prosiłbym o info.

Pozdro

System B2B dla Enova - dedykowane platformy B2B

Sprężarki powietrza - sprężarki łopatkowe Vervo

Chodzi o to czy w FireFoxie wyświetlają się wam miniaturki?

Mam taki problem, że u mnie w IE i operze wszystko ładnie chodzi i miniaturki wyświetlają się na stronie, a w firefoxie gdy pochodzą z Alexy to wogóle się nie wyświetlają,a gdy z msn mam tylko pusty kwadracik.

Nie wiem czy to normalne?? Jak tak, to czy da się to obejść??

Po przeinstalowaniu firefoxa do najnowszej wersji nadal to samo.

w FireFoxie wyświetlają się miniaturki!

ale FF ma OPTIONS

w angielskim mam wybor "load images for the originating web site only"

jeśli to jest zaznaczone, nie ma miniaturki od alexa...

Teraz działa ;)

Ciekawe czy nie da się tego obejść?? Gdyż domyślnie użytkownicy Firefoxa nawet nie zauważą tych miniaturek, a w zależności od budowy strony nie za ładnie to wygląda.

Dzięki za info, jeszcze nie spotkałem takiego forum z tak krótkim oczekiwaniem na odpowiedz ;)

... Dodam, że mam wersję 1.0.2.

Jest już wersja 1.5.0.3 więc może czas było by sie zastanowić nad aktualizacją swojego FireFoxa ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności