Skocz do zawartości

Miejsca google a google +

Rikimaru

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Mam problem którego nijak nie moge rozwiazac. Stworzyłem wizytówkę swojej firmy na "miejscach google". Wtedy jeszcze nie posiadałem konta google, gmaila itp. Zalogowałem się na swoim adresie wp. Niedawno stworzyłem profil swojej firmy w google+. I teraz google+ chce weryfikacji własności mojej wizytówki a ona jest przypisana do maila z wp. Jest instrukcja z google "

Aby zmienić właściciela strony:

• W panelu wizytówki kliknij ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu ekranu i wybierz Zarządzaj dostępem do wizytówki.
  • Kliknij strzałkę menu na karcie danej osoby i wybierz Przenieś własność na użytkownika _nazwa użytkownika_.

Gdy właściciel przenosi prawo własności na inną osobę, stary właściciel automatycznie staje się menedżerem strony. Przeniesienie prawa własności jest natychmiastowe – żadne potwierdzenie ze strony nowego właściciela nie jest wymagane."

Problem w tym że koło zębate pojawia się tylko jak ma się konto na gmailu!!! Jak loguje się na konto z emaila wp nie ma takiego koła i cały interfejs wygląda inaczej (ubogo). Miał ktoś może taki problem?

To dotyczy tylko osób z profilami G+. Adres WP nie ma konta G+ więc się nie da. Uderz na gorum google, może jakiś pracownik Ci pomorze, albo po prostu się zweryfikuj jeszcze raz.

Najlepsze efekty w pozycjonowaniu przynosi nic nie robienie. Po prostu rozwijaj cały czas swoją stronę, a sama się wbije do top 10 i będzie to pozycja niezachwiana. Nie wierzysz? Też kiedyś nie wierzyłem...

może jakiś pracownik Ci pomorze

A jak będzie z mazowsza?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 miesiąc temu...

Wogóle to jak długo czekacie na przesyłkę i dane do logowania, aby zarejestrować firmę?

Wogóle to jak długo czekacie na przesyłkę i dane do logowania, aby zarejestrować firmę?

Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności