Skocz do zawartości

pjck

Rekomendowane odpowiedzi

Skrypt nie ma znaczenia. Stronka statyczna z dobrą optymalizacją i własnym szablonem będzie OK. Nie wiem tylko co rozumiesz przez "edytory WYSIWYG", jeżeli Dreamweaver to nie, ale jeżeli jakiś soft do budowania stron z gotowych elementów to wiedz że są już tysiące stron zrobionych takim "softem" i Twoja strona nie będzie się niczym różnić od najbardziej plugawego zaplecza.

Quas Primas

Dzięki za odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne. Dokładnie, chodzi mi o kreatory do budowy z gotowych elementów.

Tzn. ja dokładnie działam na Yoli, to taka rzecz z Kaliforni. Zaczynałem od wersji darmowej, teraz mam ciut lepszy pakiet.

Buduję z klocków, jak dziecko, choć mogę dodawać co chcę, jak i robić metatagi, headings i inne sprawy ze sfery html.

Jednak... nie wiem jak to się nazywa po polsku, walidacja W3C pokazuje niezgodność ze standardami

W3C. Czy to prawda, że to nie ma znaczenia dla pozycjonowania? Bo na tyle nie mogę wejść w kod, aby to poprawić

(i tak się na tym wystarczająco nie znam).

Na szczęście moje ładują się bardzo sprawnie. Tego problemu nie mam. Metatagi itp. oceniane są przynajmniej dobrze - niemniej doszedłem do pewnego poziomu, już parę miesięcy (w niektórych przypadkach lat) temu i nie mogę ruszyć dalej. Co bym nie robił.

@pjck, czy to jak jesteś ubrany mówi o tym, jak bardzo wartościowy jesteś? Nie ;)

Skrypt jest rozpoznawany, co do tego nie ma raczej wątpliwości. Natomiast nie sądzę by miał przełożenie na efekty aż takie, żeby kogoś z automatu deprecjonować.

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności