Skocz do zawartości

jak to jest zrobione?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

display: none

Nie calkiem o tym rozmawiamy. Oczywiscie tak mozna cos ukryc ale jest to widoczne jak zerkniesz do zrodla strony. Natomiast dyskusja dotyczy zabezpieczenia zrodla strony przed zagladaniem do niego.

display: none

Nie calkiem o tym rozmawiamy. Oczywiscie tak mozna cos ukryc ale jest to widoczne jak zerkniesz do zrodla strony. Natomiast dyskusja dotyczy zabezpieczenia zrodla strony przed zagladaniem do niego.

Panowie display:none sprawia, że nie wyświetla się element, mimo, że w źródle ciągle istnieje.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Panowie display:none sprawia, że nie wyświetla się element, mimo, że w źródle ciągle istnieje.

Ja przeciez to napisalem :) Zerknij dokladnie

Faktycznie Bartku 8)

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

jedna mala uwaga. Javascript to nie java i jezeli masz uzywac skrotu to lepiej napisac js, bo to jest tak jak bys Leppera nazywal Einstein'em.

no tak, sorki - ja zawsze mam takie dziwne skruty myslowe :)

Szook

ja w zadnym wypadku o nic nie posadzam, tylko stwierdzilem ze fajnie zrobione i ciekawe, oczywiscie linkowanie jest 100 % ok,

pozdrawiam!

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

No oki, to co - nowy wątek na temat display: none?

A co do tej strony to chodzi wam o to, że ten skrypt ukrywa tą treść co to jest jej tyle w źródle a na stronie jej nie widać ?

Według mnie to oszustwo bo skopiowałem ten tekst tworząc plik htm, wywaliłem skrypt i zobaczyłem naciapkane słów aby tylko szukaczka je zliczyła. [ normalny ludź wchodząc na taką stronę popukałby się w czoołko i sympatycznie pomyślał o jej autorze :) ]

Więc to kiszka. Jak się w googlesach skapną to pewnikiem wyleci ona z listy.

Znając życie zaraz znajdzie się jakiś "życzliwy" :)

no zapewne, ale jak zwrocic uwage to tej strony nie ma w googlesach :-) i nie bedzie. Wiec piszac zektos ma subdomene ze spamem a niema jej zaindeksowanej to raczej ciezko powiedziec ze spamuje. Bo mozna miec na stronie swietego mikolaja a jak niema jej w wyszukiwarce to nie mozna nic zrobic, wiedzialem co robie doradzajac mu w ten sposób.

Wystarczy zrobic plik robot.txt i sprawa załatwiona, zresztą mysle że wykonał to czasowo względem redirectu, bo jak zwrocisz uwagę raxczej to co mu tam pokazuje to sprawa szkodliwa dla slowa pozycjonowanie, narazie bedzie wisialo na blokadzie googlebota, jak zrobi sobie z 3000 linkow to wtedy powim mu zeby sciagnalplik googlebot.

Pozdrawiam

jak zrobi sobie z 3000 linkow to wtedy powim mu zeby sciagnalplik googlebot.

ale tu powstaje pytanie, czy jak google pierwszy raz zaindeksuje strone, która na dodatek bedzie miala na starcie 3 tys linków to czy nie poleci do sandboxa...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

pytanie tak, ale ale to nie bedzie nagły wzrost lecz poprostu googlebot niebedzie mogl wejsc a nie ze nie bedzie jej widzial, on bedzi emial tylko na index, co bedzie powodowalo ze gogole bedzie wiedzialo o istnieniu samej strony lecz jej nie zaindeksuje. Google rozpoznaje to że domena istnieje a to że jest nowa i ma 3000 linków -wtedy sond box gwarantowany.

Idę poszukać jakiegoś webmastera, tylko zastanawiam się gdzie szukac czy w temacie pogaduszki jakiegos znajomego czy w dziale ogloszenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności