Skocz do zawartości

Jak wyzerować domenę i zacząć od nowa?

japanSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najprościej - wszystko do dt

Trudniej - tylko złe do dt

Jeszcze trudniej - tylko złe do dt i popracować nad swoją stroną by spełniała wymagania google

Najtrudniej - tylko złe do dt, popracować nad stroną, pozycjonować już bez użycia technik dzięki którym wpadło się w algorytmiczny

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Zakładam że chodzi o te masowo generowane, które są opuszczane tuż po stworzeniu i "user" nic nie postuje:)

Chodzi mi o profile recznie zakładane (tzn. pół recznie po podobno zenek w tym pomaga) czy uważacie ze podlinkowanie takimi profilami pomoze? ruszy stronę?

Jak z automatu to nie

Już kolejny raz, czytam tutaj twoja zdawkowa opinie, w której mijasz się z prawdą.

Napisz tutaj proszę w jaki sposób pozycjonować trudne frazy ręcznie i ile lat tobie to zajmie w dobie dzisiejszej konkurencji jaka panuje w internecie.

Jestem pewny, ze wielu chętnie pozna opinie fachowca od wyciągania stron z wszelakich filtrów.

Myślę sobie, ze powinieneś lansować się w dziale ogłoszenia.

Pisaniem tych bajek które tutaj wypisujesz, po prostu się ośmieszasz.

Best military dog tags in the world.  :peace:

Więc dalej stawiaj setki profili a później się martw że coś poleciało lub jest info w gwt:)

@Hermit90 to by było logiczne, bo nie ma do czego się przyczepić: nie ma linków, strona jest pozbawiona błędów(?) ale w jakim czasie by to było osiągnięte to nie wiadomo.

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Więc dalej stawiaj setki profili a później się martw że coś poleciało lub jest info w gwt:)

To do mnie ?

W sumie nie liczyłem na jakąś konstruktywna odpowiedz z twojej strony :)

Co do setek profili to można takie profile bezproblemowo dywersyfikować. Można pracować automatycznie, a nawet trzeba. W bajki można wsadzić teksty o pozycjonowaniu ręcznym trudnych fraz.

Best military dog tags in the world.  :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności