Skocz do zawartości

Masowe depozycjonowanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja u siebie na kilkunastu stronach dopalanych identycznie widzę zazwyczaj plusy, a nie dodaję innych linków, więc to nieprawda, że nic się nie dzieje, ale to wiadomo, że zależy jaka strona, jakie linki miała wcześnieji tak dalej. Ogólnie póki co to dla mnie więcej w nich pomocy niż szkody.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak widać z treści postów, jednym taki link się przyda innym zaszkodzi, każdy wie jak się bronić przed takimi linkami "prezentami" od konkurencji.

Marketing Internetowy dla małych i średnich firm. https://visomedia.pl

Witam, reprezentuję firmę z branży prawnej, która ucierpiała w wyniku linkowania z powyższych domen. Planujemy złożyć doniesienie do prokuratury odnośnie próby wyłudzenia, w stosunku do firmy pozycjonujacej, która się do nas zgłosiła po atakach. Czy do was również odezwała się jakaś firma?

A niby na jakiej podstawie ta próba wyłudzenia ? Bo aż mię skręca z ciekawości kto potem komu będzie płacił odszkodowanie za pomówienia ? :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Uwierz mi, że dowody są wystarczające. A zaspokajając Twoją ciekawość zgłoszenie do prokuratury podejrzenia popełnienia przestępstwa w żaden sposób nie podchodzi pod pomówienie. Większa ilość zgłoszeń podnosi wiarygodność pozwu, dlatego o tym wspominam. Dochodzi jeszcze do tego sprawa z powództwa cywilnego odnośnie strat związanych ze spadkiem w rankingu.

Ja wiem jak to się odbywa :) Znam procedurę i zasady pisania pism zeby nie było 191kk czy innego :)

Jak na mój gust nie było jeszcze w Polsce skazanego za linkbuilding i długo nei będzie :) Za META owszem tak - ale jak to bywa: zyczę powodzenia i chętnie o tym poczytam :)

edit: powiem wprost - mogę też wysłać ofertkę i będzie to zbieżne ... :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A jeszcze udowonij że akurat strona spadła o kilka pozycji właśnie przez ten link... sytuacja niemiła ale to kolejne bajki o pozwach i odszkodowaniach. Zgredziol dobrze napisał, biorąc pod uwagę ilość ofert wysyłanych przez firmy to na pewno nie będzie argumentem. Walka może i słuszna ale czy akurat Wasza strona ucierpiała przez ten link to byście musieli poprosić na wokande Matta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności