Skocz do zawartości

Darmowe multikody za G+1 i Facebook

Misi4sty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferuję multikod do 10 seokatalogów w zamian za plusik google i like. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy misi4sty małpa gmail.com.

Katalogi posiadają ponad rok czasu mają po około 1500 wpisów. PR katalogów 4-1

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Swego czasu była podobna akcja, kody dostałem, minęło kilka tygodni, a kody straciły ważność. Napisałem uprzejmie w tej sprawie do właściciela (organizatora akcji), kody miały zostać podesłane, ale do dziś dnia nic nie dostałem.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Swego czasu była podobna akcja, kody dostałem, minęło kilka tygodni, a kody straciły ważność. Napisałem uprzejmie w tej sprawie do właściciela (organizatora akcji), kody miały zostać podesłane, ale do dziś dnia nic nie dostałem.

To wchodzisz na swoje konto G+ i usuwasz +1 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności