Skocz do zawartości

Hashtag - używać, czy nie? Jak używać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli już korzystać z hashtagów to konsekwentnie, żeby spełniały swoją pierwotną rolę, czyli możliwość znalezienia postów o podobnej tematyce. Na facebooku hashtagi jak na razie używane są przede wszystkim do "lansu". "Nie wiem co napisać, to napiszę coś krótkiego w hashatgu i będzie modnie".

Ale przy korzystaniu z tego ważny jest umiar, tak jak ze wszystkim innym ;)

Gry, sprzęt, recenzje i poradniki Zagryzacz.pl - blog o multimediach i technologii

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

no to ja was zaskoczę, ale gdzie na klawiaturze jest hashtag :D

pod 3

Warto korzystać z Hashtagu, jednak trzeba zastosować nie tyle co umiar, ale określić, które słowo może przynieść nam jak największy zysk (w postaci odwiedzin strony itp..)

skuteczny pas masujący poprawiający twoją sylwetkę, a na bóle pleców nowoczesny fotel masujący

• 1 miesiąc temu...

W ostatnim czasie testowałem hashtagi, ale wciąż nie są one na FB zbytnio używane. O wiele lepiej sprawdzają się na tweeterze, czy choćby w instagramie. Mam wrażenie, że na FB się to już nie przyjmie - tzn. ludzie nawet jeśli coś oznaczają, to mało kto wchodzi w te hashtagi. Bardziej korzysta się z wyszukiwarki.

• 5 tygodni później...

Tak, hashtagi są zdecydowanie bardziej popularne na Twitterze i Instagramie. Zresztą, to chyba właśnie przez Twittera przeszły do social media, o ile dobrze mi się kojarzy.

Myślę, że mimo wszystko warto używać hashtagów. Byleby ich nie nadużywać ;) A to jest racja, że na Facebooku są przeważnie nadużywane właśnie albo - jak wspominaliście wcześniej - stosowana dla mody czy "zwały".

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności