Skocz do zawartości

Hashtag - używać, czy nie? Jak używać?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

no to ja was zaskoczę, ale gdzie na klawiaturze jest hashtag :D

Proszę możesz sobie skopiować - > #

Darmowepozycjonowanie.info - przydatne informacje na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach

Katalogus.pl - jak katalogować stronę i jak znaleźć wartościowe i ciekawe katalogi ?

Informacje i porady biznesowe dla początkujących i doświadczonych przedsiębiorców - Pasjabiznesu.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Pewnie, że używać. Prawie każdy pościk na blogu "udostępniam" na Twitterku, Google+ i FB. Dodaje skromny tekścik z frazami poprzedzonymi hashatgiem. Potem małe działania aby google zaindeksowało wpisy (wszystkie 4).

I wielokrotnie szybciej i wyżej na frazy tagowane i te z długiego ogona są wyżej dla "udostępnień" niż pierwotny wpis. Po jakimś czasie wpisy spadają w dół co myślę, że jest normalne (ale jako laik mogę nie mieć racji).

Za to pierotny wpis (bez żadnego dodatkowego linkowania) jest wysoko, czasem top10 a czasem top20.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Coraz większy wpływ na pozycje mają sygnały z social media. Google świetnie indeksuje hastagi, ludzie często wpisują w wyszukiwarkę, dlatego należy je używać.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności