Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od niedawna (od bardzo niedawna) zacząłem interesować się podstawami seo i pozycjonowania. Podirytowany często słabą jakością poradników czy blogów odwołujących się do obserwowanej dziedziny, postanowiłem wpisać proste "pozycjonowanie stron" w wyszukiwarce google. Jesteście najwyżej wypozycjonowanym forum w tej dziedzinie przez co zarezerwowałem dla was spory zapas zaufania. Znany ze słomianego zapału postaram się nie odpuścić zbyt szybko. Jestem przeciwnikiem "niewolnictwa" przez co noszę się z zamiarami założenia własnej firmy po ukończeniu studiów. Chwilowo nie przewiduje jakoby szeroko rozumiana optymalizacja stron miała być produktem w mojej firmie. Pragnę poznać tę dziedzinę przynajmniej do poziomu pozwalającego mi na swobodną prace nad własnymi stronami czy portalami. Mam nadzieję że wasze comunity mnie wciągnie!! :) Pozdrawiam

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności