Skocz do zawartości

Jak przekazać moc strony między konkurującymi firmami A i B, gdzie A kończy działalność i dodaje stronę do dyspozycji B.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i dziękuję za wszelkie bardzo konkretne i pomocne informacje, a z okazji nowego roku życzę wszystkim wysokich i stabilnych pozycji.

Od nowego roku wszystko się jednak się zmienia i muszę przekierować klientów z neta na firmę B od A. Firmy są oddalone o 300m od siebie (cześć zrobi pani na telefonie). Ale osobiście uważam, że jak przekieruję wartościowy internetowy ruch z jednej strony na drugą, to będzie niewymierne posuniecie też pod względem wyszukiwarki Google, na wzrost czy stabilność pozycjonowanych fraz (np. wydłużenie czasu przebywania na stronie itp.). Więc w tym wypadku chyba 301 nie ma sensu i lepszy będzie dobry link anchorowy. Dodatkowo mogę również wykorzystać podstrony serwisu, które są na top 10 i na, te frazy będą pozycjonowane frazy.konkurencji. Ogólnie dostałem admina na cały serwis. I mogę na stronie zrobić co chcę.

W takim przypadku ktoś coś podpowie ?

Analityka g opada bo nie o to chodzi. Analityka google nadaje się wyłącznie do łasnych celów. A nie do raportów z pozycjonowania w google. Potrzebuje raportu z pozycji jako załącznik do faktury z każdcego dnia dla okreslonych pozycji na rózne frazy dla różnych serwisów róznych w domenach czy subdomenach i przede wszystkim w róznych podstronach dla okreslonych domen czy subdomen.

seostation.pl zaraz zobaczę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności