Skocz do zawartości

nie zlicza mi wszystkich linków

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Witam wszystkich

Jestem nowy i spodobało mi się te forum oraz wypowiedzi na nim formułowane. Naprawdę spoko forum. Mam nadzieję, że nie stanie się z nim to co z webhelpem. Każdy post kończy się zablokowaniem tematu lub zjechaniem, że to już było

Ale do rzeczy

Chodzi o to, że gdy wpisuje w google link:mojastrona.domena.pl to pokazuje mi tylko jeden link, a w rzeczywistości mam ich więcej. Oczywiście na stronach z pr 4 i 5. W onecie nie ma tego problemu. Moja strona od czasu posiadania kilku linków przeszła magiczną datę początku miesiąca(czerwiec) i pr nie został podliczony. Czekam teraz na lipiec. Myślicie, że pomoże z linkami? Bo z pr to chyba nie będę musiał czekać jeszcze dłużej..

Witam wszystkich

Jestem nowy i spodobało mi się te forum oraz wypowiedzi na nim formułowane. Naprawdę spoko forum. Mam nadzieję, że nie stanie się z nim to co z webhelpem. Każdy post kończy się zablokowaniem tematu lub zjechaniem, że to już było

Ja jestem nowy na forum i zbyt leniwy by przeglądać wszystko co kiedyś było więc odpowiadam na bierząco co i jak ;)

Ale do rzeczy

Chodzi o to, że gdy wpisuje w google link:mojastrona.domena.pl to pokazuje mi tylko jeden link, a w rzeczywistości mam ich więcej. Oczywiście na stronach z pr 4 i 5. W onecie nie ma tego problemu. Moja strona od czasu posiadania kilku linków przeszła magiczną datę początku miesiąca(czerwiec) i pr nie został podliczony. Czekam teraz na lipiec. Myślicie, że pomoże z linkami? Bo z pr to chyba nie będę  musiał czekać jeszcze dłużej..

Z tego co sie mówi to od czasu umieszczenia linku na jakiejś stronie do czasu aż będzie on widoczny to najczęsciej mija 2 updaty więc zależy kiedy te linki na tych innych stronach się pojawiły.

update:

nie doczytałem ze chyba narazie przeczekałes 1 update, więc czekaj na drugi i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności