Skocz do zawartości

Cieszę się że tu trafiłem

agrzan

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywam się Adam Grzankowski i pracuję dla eMarket Sp. z o.o.

- właściciela internetowego sklepu komputerowego działającego pod adresem www.emarket.pl

Pozycjonowaniem zająłem się niedawno, przy okazji promowania naszego sklepu w internecie.

Jestem pod dużym wrażeniam dla kolegów, którzy zajmują się tym tematem u konkurencji bo od chwili kiedy się zająłem się tym tematem zdałem sobie sprawę ile wysiłku, wiedzy i determinacji włożyli w swoje pozycje w google.

Mam nadzieję, że aktywny udział w tym forum pozwoli nadrobić stracony czas i zająć lepsze pozycje w wynikach wyszukiwarkach.

Liczę też na porady i wskazówki, które mi w tym dopomogą.

Bardzo chętnie podzielę się swoją wiedzą z osobami które zajmują się podobnymi przedsięwzięciami co emarket.pl

Witam, mieliśmy okazję rozmawiać kiedyś na temat optymalizacje emarket - niestety wątek urwał się i to chyba z mojej winy (miałem jakiś pilny wyjazd). Na szczęście TU jest własciwe miejsce, żeby dowiedzieć się wszystkiego na ten temat (a czsami nawet więcej) - jedyna wada, że trzeba się przekopać przez górę postów - ale warto. Najwięcej wiedzy i umiejętności daje faktyczne uczestnictwo w zyciu forum - pozwalajacę na aktywną wymianę doświadczeń.

Bardzo nam (a napewno mi) miło powitać w naszym gronie osobę, (która jak pamiętam) bardzo profesjonalnie i poważnie podchodzi do tematyki którą sie zajumujemy :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności