Skocz do zawartości

ZenOgłoszenia - dodawanie wpisów w portalach ogłoszeniowych

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio jak sprawdząłem to chyba działaly - ale tutaj właśnie by się przydało by nie trzeba przełączać się na ten tryb manual. Niech nawet jest ono w tym trybie, bo raczej opcji innej nie ma, ale po co się w tym szablonach przełączac. Plus te 2 drobne rzeczy o ktorych pisąłem strona wcześniej.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Nowe miejscówki nie przybywają - to o tyle zrozumiałe, ze większość portali jest już tu obecna - więc chyba warto się skupić by skutecznośc tych szablonów które już sa była jak największa - obecnie lista do których po wielu przebiegach nie dodaje (większość działające):

POUtpTy.jpg

Dobrze jeszcze byście przerzucili z grupy manual serii ogloszeniaslaskie [wiadomo] pl - nie ma sensu ich dodawac manualem, a te które sa tylko manual (z racji na obrazkowe captche) umozliwić dodawanie gdy mamy w apce i tryb auto i manual - nie ma sensu się przełączać skoro tylko w jedym trybie one działają.

Dałem te ktore sadze ze warto poprawić i po wielu przebiegach nie mam dodań - w wiekszosci przypadkow po prostu pojawilo sie jakies pytanie zabezpieczajace badz pole zostalo zmienione.

Dzięki za listę niedziałających szablonów, zostały poprawione, dzisiaj będą do pobrania jak zmieni się wersja w panelu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Na szybko patrząc hermestop nadal w raporcie daje stronę główną a nie ogłoszenie - może po prostu usuncie te niedziałające.

Natomaist radzę też rzucić okiem na regulaminy tych portali - ja np. definitywnie wyrzuciłem ogloszenia.anonser.pl

Tutaj juz sama nazwa zachęca do lektury i widzimy w nim:

9. Osoba fizyczna lub prawna dodająca więcej niż jedno ogłoszenie o tej samej lub bardzo zbliżonej treści zobowiązuje się do zapłaty na rzecz Operatora kwoty 100 zł + podatek VAT od każdego dodanego ogłoszenia.

Więc zeby uniknąć kwiatków radzę tez Wam omijac go szerokim łukiem.

9. Osoba fizyczna lub prawna dodająca więcej niż jedno ogłoszenie o tej samej lub bardzo zbliżonej treści zobowiązuje się do zapłaty na rzecz Operatora kwoty 100 zł + podatek VAT od każdego dodanego ogłoszenia.

Z punktu widzenia prawnego chyba facet nie ma możliwości tego wyegzekwować. Wiele takich kwiatków widzi się na stronach www. Mi jeden facet nawrzucał od debili i straszył sądami za to, że po dodaniu jednego ogłoszenia wybrałem złą kategorię.

• 1 miesiąc temu...

Panowie jak się uruchamia tryb manualny w zennoposter?

Używam zenbloga i tam wszystko działa jak należy.

W zenogloszenia w projektach typu auto cały czas wyskakuje monit o ręcznej capchy - czy u was też też to tak wygląda?

Projekty typu manual startują i stoją w miejscu. Jak to ruszyć ?

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności