Skocz do zawartości

ZenOgłoszenia - dodawanie wpisów w portalach ogłoszeniowych

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak się uruchamia tryb manualny w zennoposter?

Używam zenbloga i tam wszystko działa jak należy.

W zenogloszenia w projektach typu auto cały czas wyskakuje monit o ręcznej capchy - czy u was też też to tak wygląda?

Projekty typu manual startują i stoją w miejscu. Jak to ruszyć ?

W edycji projektu, w prawym górnym rogu jest sposób postowania - ustawiamy na auto. No i metodę rozwiązywania captcha trzeba ustawić na inną niż MonkeyEnter.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok dziękuję bardzo. Nie zauważyłem tego. Okazało się ze miałem to ustawione cały czas na manual.

W takim razie mam jeszcze jedno pytanie - skoro mam ustawiony manual i projekt też jest typu manual, wyświetla się okno żeby wybrać kategorię - wybieram ją i projekt dalej wisi - co trzeba zrobić żeby ruszył dalej?

sytuacja była by prosta gdyby był dostęp do źródła plików i wtedy można było by puszczać to "krokowo"

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

ok dziękuję bardzo. Nie zauważyłem tego. Okazało się ze miałem to ustawione cały czas na manual.

W takim razie mam jeszcze jedno pytanie - skoro mam ustawiony manual i projekt też jest typu manual, wyświetla się okno żeby wybrać kategorię - wybieram ją i projekt dalej wisi - co trzeba zrobić żeby ruszył dalej?

sytuacja była by prosta gdyby był dostęp do źródła plików i wtedy można było by puszczać to "krokowo"

Po wybraniu kategorii należy w oknie captcha wpisać coś w odpowiedzi do danej platformy aby projekt ruszył dalej.

Edit: najlepiej poczekać, aż wszystkie wątki się zatrzymają na wyborze kategorii, wybrać wszystkie kategorie a potem tylko wypełnić captcha, taka metoda rozwiązuje problem "migających" okien.

Własnie udało mi się to zrobić - trzeba wpisać dowolne znaki i wtedy projekt ruszy dalej.

Dzięki teraz kiedy już to wszystko wiem uważam że zenogłoszenia naprawdę dają rade ;)

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

• 3 tygodnie później...

Jutro zostanie wysłany duży update szablonów ogłoszeniowych (poprawki + usunięcie niedziałających serwisów). Na najnowszej wersji ZennoPostera (5.5.0.0) skuteczność jest zaniżona przez problem z rozpoznawaniem obrazków captcha, który zgłosiliśmy do ekipy ZennoLab. Do czasu rozwiązania tego problemu polecamy używać wersji 5.3.1.0.

@mindryl - właśnie pracujemy nad filtrowaniem projektów w zenblogu :)

od wczoraj w panelu jest wersja zenogłoszeń z większymi poprawkami. Na zennoposter 5.3.1.0 powinna być znacznie lepsza skuteczność.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

w paczce jest już apka z ukrywaniem projektów. Wystarczy wyciągnać z zipa tylko aplikacje zenogloszenia.jar i nadpisać nią stary plik w katalogu Progs waszego Zennopostera

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności