Skocz do zawartości

ZenOgłoszenia - dodawanie wpisów w portalach ogłoszeniowych

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Kategorie działają tak:

JEśli wpiszesz (zawsze z małych liter) :

{dom i ogród|dom, ogród|ogród i dom|dom}

to w przypadku kiedy nie znajdzie żadnego wzorca pasującego do pierwszych 3(sprawdza według kolejności), to może natrafić np na kategorie: Wiadomości

Jeśli na stronie są kategorie jednopoziomowe, to sprawdza tylko podkategorie.

Jeśli na stronie są dwupoziomowe to na początku szuka pierwszego ciągu z kategorii i próbuje wyszukać podkategorie.Jeśli nie znajdzie to szuka drugiej kategorii itd.

W przypadku gdy nie uda mu się nic dopasować w trybie automat (mamy zapamiętaną opcje np. Inne / Różne itd). Jednak jeśli coś się zmieni w strukturze kategorii to zdarza sie, ze trafia zupełnie w losową kategorię. Musielibyśmy często sprawdzać czy lokalizacja kategorii "Inne" się nie zmieniła. Może powinniśmy nie korzystać z tej ostatniej opcji ale odbiłoby sie to na skuteczności. W trybie automat dlatego to dopuszczamy. Chcesz mieć poprawnie wybrane kategorie, to możesz zawsze puszczać w trybie pół automatu :)

Tak obecnie to działa. Najwięcej błędów wynika z doboru kategorii. W przypadku gdy ktoś w podkategorii da {dom|ogród, dom|dom i ogród} to jeśli wcześniej w drzewie będą Wiadomości, to je trafi. Takie krótkie kategorie jeśli musicie wrzucajcie na koniec. Jak łatwo się domyślić najlepiej jest dawać dużo kategorii i podkategorii ale takich dłuższych.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

mam pytanie odnośnie ZenOgłoszenia i nie tylko. Mam zainstalowany ZenPoster potem wrzucone pliki ZenOgłoszenia do niego, ale mimo to ZenOgłoszenia wywala mi błędy przy dodawaniu nowych projektów, a dwa podczas "Aktywacji" totalnie je kasuje z listy.

Podczas zapisywania wyskakuje taki błąd:

"Error occured druing downloading information about project. Projekt not loaded"

Klikam ok i dalej:

"Error occured druing adding project to project list. Projekt not added"

Klikam ok i dalej:

"Projekt dodany".

Niby wsio gra, ale podczas aktywacji:

"Error occured druing adding project to project list. Projekt not added" i tak z 4 razy a potem "Project [] activated" i znika z listy.

ZenPoster zainstalował się prawidłowo. Mam win8.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jest to fajna sprawa, ale chciałabym się dowiedzieć o skuteczności dodawania tych zgłoszeń i czy są jakieś liminy na wprowadzanie ich? Chodzi mi o to czy limity są dziennie, czy też ogólnikowe że można tylko tyle i wszystko. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

@Aska85 - nie jest to limitowanie. Sam zennoposter nie jest zbyt szybki i w sumie jest ograniczeniem przy dodawaniu ogłoszeń. Na chwilę obecną powinno być ponad 100 skutecznych dodań ogłoszeń.

@gryfinvestment - my cały czas korzystamy 5.7.1.0, bo 5.7.5.0 nas zniechęciła (miała błędy) :) Jednak w panelu jest już 5.7.5.3, która podobno naprawiła bug-i z 5.7.5.0 - my jednak jeszcze jej nie testowaliśmy.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Czy jest możliwość ustawienia automatycznego odświeżenia ogłoszenia? Przydałoby się np. na olx.\

Edit:.// znalazłem odpowiedź na 4. stronie, link poniżej:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/188017-zenogloszenia-dodawanie-wpisow-w-portalach-ogloszeniowych/page-4#entry1347303

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

• 4 miesiące temu...

Cześć wszystkim.... Błagam o pomoc.

Kupiłam zenogloszenia ze strony producenta, zainstalowałam według zaleceń.  Jednak totalnie nie wiem co dalej. gdzie edytuje dane do ogłoszenia?... Proszę pomóżcie!!!

Myślałam że po prostu w Settings ale krzyczy " PROJECT DOES NOT CONTAIN DEFAULT SETTINGS"

Jeśli był już taki post to wywalcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności