Skocz do zawartości

Pomocy w katalogowach www

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzis proszę państwa o pewną radę nie wiem czy to prawda ale wysluchałem się rożnych opin.

Czy to prawda ze nie mozna miec na swojej stronie adres z innymi Linkami wzrotnymi bo to obniża pozycjonowaie czy to prawda czy nie? Bardzo prosze o szybką odpowiedz

Pozdrawiam !

Adrian Mikuła

GG-6512657

Adrian M

Jedni twierdzą, że tak inni, że nie. Ja należę to tych drugich. No chyba że tych wychodzących jest coś koło setki to wtedy jest problem.

Zrób sobie podstronę gdzie umieścisz linki zwrotne i po bólu.

Jest tyle innych rzeczy, które obniżają pozycję w G, że tą nie powinneś się przejmować.

edyta: teraz załapałem o co Ci chodzi - o liki zwrotne do katalogów. Link dwustronny jest słabszy od jednostronnego.

Na tak nieprecyzyjnie zadane pytanie odpowiedź brzmi: NIE

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja u siebie zrobiłe strone z linkami było ich jakies 40 i dostała PR 4

strona główna z jednym linkem wychodzący, dostała PR5 (tylko do niej prowadzą linki)

inne podstrony dostały PR 3 i nizej tam było po 1 linku wychodzącym

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności