Skocz do zawartości

Shorten url a przenoszenie mocy

FSseo

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę ostatnie zmiany w algorytmie warto skierować dużo działań na budowanie linków z różnego typu wartościowych serwisów. Jak wiadomo, linki z dobrze przygotowanych profili na społecznościówkach z pewnością nie przeszkodzą :) I tutaj powstaje moje pytanie: dla przykładu twitter wyświetla linki w formie shorten url. Nawet gdy widoczny jest link właściwy to w kodzie jest w rzeczywistości linkiem shorten. Wiem, że z reguły są one "nofollow" ale jak wiadomo, to akurat nie stanowi problemu. Może wątek już o tym był i przeoczyłem ale będę wdzięczny jak podzielicie się swoją wiedzą w tym zakresie, tym bardziej, że shorten url zyskuje na popularności.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności