Skocz do zawartości

Pozycjonowanie bloga w subdomenie

b_F

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mając sklep o adresie www.sklep.pl i równocześnie bloga o adresie blog.sklep.pl - czy pozycjonując sklep w miarę "czysto" można jakimś świństwem, mocniej nacisnąć na pozycjonowanie bloga? (SWL, SEOPilot etc.)? Czy jeśli blog zarobiłbym filtra, to czy strona główna ucierpi?

Jeśli blog ucierpi, to strona główna będzie czysta. Google odróżnia je jako oddzielne strony.

Skoro tak bardzo traktuje jako oddzielne strony, to dlaczego site podaje razem?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• 2 tygodnie później...

Filtr przechodzi z domeny głównej na subdomeny, info w GWT pojawia się po jakimś czasie (za to bez wiadomości na koncie subdomeny). Przerabiałem na kilku przykładach.

W druga stronę z kolei w "Działaniach ręcznych" pojawia się filtr w domenie głównej z wyszczególnieniem zafiltrowanych subdomen, jako działania częściowe. Ale czy pozycje głównej od tego lecą akurat nie sprawdzałem.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

• 2 tygodnie później...

W takim przypadku jeśli subdomena ucierpi to bardzo prawdopodobne, że strona główna też poleci. Przerabiałem to w praktyce.

Jakiś case?

Na stronie supportu Gugla pisze wyraźnie że subdomena a domena to dwie różne rzeczy. Gdyby było tak jak piszesz domeny głowne blogów na wordpress.com czy thumbr dostałyby po łapkach a tak nie jest więc to co piszesz jest albo nieprawdą, albo ewenementem.

Porady na temat leczenia lambliozy i innych chorób pasożytniczych jak glista ludzka https://zwalcz-pasozyty.pl/pasozyty/glista-ludzka/

Jeśli szukasz informacji na temat pasożytów człowieka i chorób przez nie wywoływanych koniecznie odwiedź mój blog https://zwalcz-pasozyty.pl

Tak tylko jest jedna kwestia wordpress.com czy www.tumblr.com to nie są stronki typu sklep z śrubkami w Pcimiu Małym. Co wolno wojewodzie to nie tobie ... .

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności