Skocz do zawartości

Szybki wzrost pozycji, co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Bo jak sie ma za czuły węch to się wacha jesna sapką a nie dwoma

taką frazę to i bez katalogowania wypozycjonuję - bo chyba to nie była odpowiedż :)

pozycjonuje od wielu lat

wierzę Ci - ale wbicie w top frazy "pikne chacjendy na łobrzeżach czenstochowy" tez wymaga jakiegoś wysiłku

pozycjonuje czasami na frazy bardzo ciężkie i udaje mi się to osiągnąć tylko katalogami stron

podaj :) . Domyśliłem się że masz katalog ... a raczej zauważyłem stopkę

Czy coś jest wart to sprawdźcie sobie na liście Cezarego Gligera

przykro mi bardzo ale nawet jak byś miał rekomendację od samego gugla to i tak to topów nie zapewni. Zrób pokazówkę, kilka średnich fraz bez blokowania robotów i linki tylko z katalogów - obczaimy, pocmokamy i reklame masz za free.

Jeśli te katalogi takie wspaniałe to po kiego grzyba swle, precle, rumaki ... przecież to jest bez sensu - będziesz rewolucjonistą - cuś jak Napoleon ale branża inna .... jak to prawda :)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i udaje mi się to osiągnąć tylko katalogami stron. To najtańsza metoda.

:hahaha:

Dobrą metodą i moim zdaniem mocniejszą jest dodawanie artykułów do precli

Jeszcze lepszy magik ....

pierwsza metoda a właściwie jej skuteczność to marzenia ślimaka których chce wystartować w F 1

druga zaś to krótka fajna zabawa z finałem w postaci podróży w kosmos ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i udaje mi się to osiągnąć tylko katalogami stron. To najtańsza metoda.

:hahaha:

Dobrą metodą i moim zdaniem mocniejszą jest dodawanie artykułów do precli

Jeszcze lepszy magik ....

pierwsza metoda a właściwie jej skuteczność to marzenia ślimaka których chce wystartować w F 1

druga zaś to krótka fajna zabawa z finałem w postaci podróży w kosmos ...

https://www.filmweb.pl/film/Turbo-2013-618967 - I masz ślimaka rajdowego ;)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

• 4 tygodnie później...

Katalogami można proste regionalne frazy przy znikomej konkurencji.

Nie trzeba wtedy pozycjonować jak to są dobre katalogi.

To prawda :)

Ale katalogami trudne frazy nie ma szans choć bym nie wiem jakie wpisy premium gold czy inne byś klepał i za jaki góry pieniądz-ów możesz wskoczyć dziś z przyrostem sporej ilości linków ale jutro szybko z niej spadniesz jak wujo google zapoda jakimś zwierzątkiem.

Przy frazach lokalnych (miasta do 20-25 tys.) nie trzeba używać nawet katalogów :) no może 10-20 aby dodać te anchory.

Teraz wystarczy parę wizytówek, ogłoszeń, komentarzy, profili + szeptanka, katalogi dla anchorów.

Jeśli postaramy się o indeksację, to wiadomo na co możemy liczyć. Wysoki TOP.

Lokalne frazy są banalne do pozycjonowania, bo konkurencja jst często żadna. Wtedy katalogi i inne nawet mało wartościowe linki zwiększają pozycję strony.

nie ma jak debeściak, fraza lokalna to może być "kredyty Warszawa", czy "kwatery zakopane" i to na prawdę nie są proste frazy, przynajmniej dla mnie. Oczywiście mało wartościowe linki z miniaczków przesuną cię na te frazy z 650 na 630 pozycję.

Frazy lokalne to też "psie spa kurwidołki małe" i tu poradzi sobie prawie każdy debeściak

Aktualnie moja strona wypadła z wszystkich katalogowanych fraz.

Wszystkie katalogi były sprawdzone i miały dobrą jakość.

Nie rozumiem tego, człowiek ręcznie linkuję do sprawdzonych katalogów i nagle wszystkie frazy mi się posypały, strona jak była w TOP20 teraz jest poza setką.

Co radzicie Panowie?

Aaa dodam również, że przez okres świąteczny nie pozycjonowałem strony, czyli już od jakiś 14 dni.

Czy jeśli znowu zacznę dodawać do katalogów, to wtedy strona wróci do top20?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności