Skocz do zawartości

Serwis społecznościowy do oceny

milmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wczoraj uruchomiłem serwis https://www.starcasting.pl - w zamierzeniu ma to być portal zrzeszający osoby z branży artystycznej, rozrywkowej i modelingowej, czyli mniej więcej nawiązanie do obecnych lub niedawnych trendów w TV, gdzie co chwilę ktoś śpiewa, gra, tańczy, chodzi po wybiegu.

Dodatkowo portal ma charakter serwisu społecznościowego, gdyż umożliwia użytkownikom nawiązywanie kontaktów towarzyskich, dodawanie zdjęć, plików audio i video, komentowanie, itp, itd.

Podstawowym celem portalu ma być jednak nawiązywanie kontaktów biznesowych, stąd też możliwość rejestracji firm typu agencje modelek, artystyczne, aktorskie, które mogą wystawiać castingi z określonymi stanowiskami i rolami (coś na kształt ofert pracy). Modelki, modele, aktorzy, itp. mogą się na te castingi zgłaszać.

W skrócie portal można określić jako serwis z ofertami pracy dla wybranych grup zawodowych z cechami serwisu społecznościowego. Wiem, że obecnie w polskim internecie jest tylko jeszcze jeden podobny portal, mam nadzieję zrobić mu sporą konkurencję.

Co myślicie o pomyśle i wykonaniu? Strona zoptymalizowana została również pod urządzenia mobilne. Przypominam, że uruchomiłem ją dopiero wczoraj, wiem, że jeszcze sporo pracy przede mną, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i funkcjonalność.

Pozdrawiam,

M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności