Skocz do zawartości

Ogromny przyrost linków z jednej domeny

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zauważyłem właśnie w GWT ogromny przyrost linków do mojej strony. "Normalnie" strona ma ok 3000 linków, a dziś widzę przyrost 184 576 linków z jednej domeny.

Czy ktoś zna może tą stronę i może mi zasugerować jak one mogły się tam znaleźć. Czy to może działania jakiejś konkurencji?

Z góry dzięki za cenne wzkazówki.

Pozdrawiam

Edycja: usunąłem nazwe domeny z której pochodzą linki

Kluczowe frazy spadły o kilka pozycji (od 2 -12 oczek ). Zauważyłem jednak spadek odwiedzin z długiego ogona.

Jak to możliwe, że Google zliczyło na tych stronach tyle linków, przecież ta witryna nie ma nawet tyle zaindeksowanych podstron?

Po prostu linki typu side wide to normalne np. przy linkach ze strony głównej z duzych serwisów. Zastanawiam się za to, czy np. jeśli dana witryna posiada dajmy na to 1000 podstron zaindeksowanych w Google, a do tego dodatkowo jeszcze 500 w suplemmental - to czy takie NDW czy ahrefs pokaże w granicach 1000 czy bardziej 1500 linków przychodzących?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności