Skocz do zawartości

[wykonam] Pisanie na forach/Marketing szeptany.

Dziecko3

Rekomendowane odpowiedzi

Oferta obejmuje napisanie zleconej ilość postów na dany temat z uwzględnieniem dodatkowych wytycznych takich jak preferowana kategoria forów, link w treści, słowa kluczowe.

Dlaczego ja:

• profesjonalne podejście do każdego zlecenia (przed rozpoczęciem współpracy staram się zapoznać z tematyką zlecenia na tyle, żeby pisane treści nie były odbierane przez innych użytkowników jako SPAM),
  • dobry kontakt w czasie zlecenia (większość dnia jestem online, co ułatwia wprowadzenie jakiś zmian w realizowanym zleceniu),
  • obserwacja wątku, w którym zamieszczam posty (jako, że nie spamuje staram się aktywnie włączyć do dyskusji, która się toczy w danym temacie, w ten sposób nawet po zakończeniu zlecenia czasami prowadzę dyskusję w dalszym ciągu co może się przyczynić docelowo do osiągnięcia lepszego efektu końcowego)
  • dbanie o dobry wizerunek kont, z których piszę (staram się nie zakładać przy każdym zleceniu nowych kont tylko korzystać z już istniejących)
  • raportowanie według uznania co 2-3 dni bądź po wykonaniu określonej ilość zlecenia,

Preferowana tematyka:

Jestem wstanie pisać na każdy temat po wcześniejszym zapoznaniu się z nim. Wiadomo jednak, że każdy ma kategorie, w których czuje się najlepiej w moim przypadku są to tematy związane z :

• szeroko rozumianym biznesem, e-biznesem
  • wszystko co związane ze sportem,
  • nowe technologie (w tym zagadnienia związane z oprogramowaniem etc.)
  • zakupy, sklepy

Ogólnie ciężko przytoczyć wszystko bo jestem osobą, która posiada dość szerokie spektrum zainteresowań.

Przykładowe zlecenia, które realizowałem do tej pory:

• Choroba Refluksowa,
  • Oprogramowania, dla firm,
  • Platforma rozwoju osobistego,
  • Strona producenta mebli,
  • Blogi odnośnie budownictwa,
  • Sklepy internetowe,

Jak widać tematyka jest dość obszerna, a w trakcie realizacji są również inne projekty.

Nie wybieraj mnie kiedy:

• założenia Twojego zlecenia są niemożliwe do zrealizowania - jeśli Ty to wiesz to ja pewnie też na to wpadnę,
  • oczekujesz SPAMOWANIA,
  • oczekujesz oczerniania konkurencji,
  • sam nie wiesz czego oczekujesz,

Cena:

Ze względu, że wszystkie wiadomości PW zaczynają się od tego pytania podaje swój cennik (nie do negocjacji):

Bez umowy:

• Post z linkiem 2,5 zł/szt. *anachor, czysty adres - wszystko do ustalenia wedle uznania.
  • Post bez linka 2 zł/szt.
  • Rozkręcanie forum 1,5 zł/szt.

Umowa o dzieło:

• + 0,50 zł do wszystkich pozycji.

Jeśli uważasz, że stawki są za wysokie polecam konkurencje widziałem propozycje za 0,50 zł od posta.

Przykładowe wpisy w jaki sposób pracuje:

Temat dyskusji : Strona z ciekawymi pomysłami na biznes. [Promowanie nowej platformy rozwoju osobistego]

Dobre biznesy to chyba jednak wszystko co jest związane z technologią IT. Ostatnio popularne są portale typu [xxx.xxx], które oferują swoim użytkownikom zarówna zakup jak i sprzedaż e-booków i swoich artykułów. Jeśli więc ktoś jest ekspertem w jakiejś dziedzinie to polecam tego typu programy.

Natomiast prawda jest taka, że recepty na skuteczny biznes nie ma. Jeden wypali drugi nie, ale nie ukrywajmy osoba i jej zapał to tylko 30% reszta to pieniądze i pomysł

Temat dyskusji: Wymiana przekładni kierowniczej [Promowanie strony ogólnopolskiego warsztatu]

Witam,

Mam pytanie do osób, które regenerowały przekładnie kierownicze, czy taka forma jest w tym przypadku trwała? Pytam z tego względu, że u mnie w mieście nikt się tym nie zajmuje, a został mi polecony punkt w Wałbrzychu (xxx.xxx), do którego mam kawałek. Firma jest podobno sprawdzona i z tego co przeczytałem na ich stronie specjalizują się w tym.

Chodzi mi jednak o skuteczność takiego działania.

Temat dyskusji: A co powiecie na białe meble sosnowe? [Promowanie strony producenta mebli]

Nie wiem czemu, ale meble sosnowe podobają mi się zdecydowanie bardziej w naturalnym kolorze drzewa. Jeżeli chodzi o białe, to zdecydowanie lepiej prezentują się te tutaj xxx.xxx jakoś tak bliżej im do naturalności drzewa, a jeśli ktoś chce meble drewniane, to raczej o tą naturalność mu chodzi.

---------------------------------------------------------------------------------

Tyle jeśli chodzi o moją osobą, styl i podejście do pracy. Zaznaczam, że jest to, dla mnie dodatkowe źródło dochodu oraz możliwość poszerzenia zakresu swojej wiedzy. Z tego też względu nie lubię pisać na siłę więc początkowe oferty nie powinny przekraczać 40 postów (oczywiście jeśli temat jest obszerny bądź też wąski mogę ten limit zwiększyć bądź zmniejszyć zgodnie z ustaleniami).

Dodatkowo jeśli ktoś korzysta z Brandle można zapoznać się z opiniami, które do tej pory otrzymałem.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt dembowskirafal@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie.

Nawiążę współpracę z agencjami SEO w zakresie linkowania na forach - szczegóły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności