Skocz do zawartości

[ocena] www.kasten.kom.pl

kasten

Rekomendowane odpowiedzi

Proponowałbym bardziej żywiołowy top strony, bo on dużo nie przedstawia, a w szczególności trzeba zmienić napis www.kasten....., na zupełnie inną czcionkę. Oprócz tego z mojego punktu widzenia, tło powinno być zrobione (jeżeli ma być ta sama stylizacja) to w kolorze jaśniejszym niż po bokach. Menu i wogóle odsyłacze do innym podstron też powinny być wg mnie bardziej uwidocznione, np. zmiana koloru czcionki.

Pozdrawiam :)

Qj

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

wchodze i nie wiem o czym ten serwis jest - ani be ani me ani kukuryku - tak jaby było oczywiste, że kasten to kasten !!?!!.

I przejdz na jakiś normalny hosting gdzie adres strony jest adresem strony a nie jakąś ramką !? jak nie masz to ci mogę 20zł pozyczyć na hosting.

Jeżeli chodzi o hosting to myślałem zająć się tym, gdy strona będzie miała ok 400-500 odwiedzin/dzien (sponsoring), no i wyglądała jakoś normalnie.

Teraz jestem zajęty głównie wyglądem i dodawaniem do katalogów, bo z linkami krucho...

Nie wiem czy poprawić obecną odsłonę czy zrobić całkiem nową, dlatego napisałem na tym forum.

A co do nazwy.

Po znalezieniu jakiegoś sponsora i odpaleniu serwerka, myślałem o nazwaniu subdomen:

www.szablony.kasten.pl

www.gify.kasten.pl

www.gry.kasten.pl

itp..

I wtedy by było wszystko jasne..

No ale jak narazie musze się skupić na wyglądzie strony.

www.kasten.kom.pl - Darmowe szablony stron www, gry on-line, gry flash, gify, bramka sms itp.

Słabiutko, słabiutko szczególnie jeśli chodzi o grafikę. Serwis wygląda bardzo, ale to bardzo amatorsko.

A to znalazłem w wynikach sondy:

!bierząca!

W sumie skasuj i zacznij od początku. Poszukaj inspiracji w sieci, zobacz jak inni robią strony, co Tobie samemu się podoba i spróbuj robić podobnie.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

TO pomyśł z drugiej strony - co taki sponsor miałby od ciebie dostać, żeby mu się opłacało pokryć Twoje koszty ?.

Po za tym naprawdę przerzuć sąsiadce ziemnaki do piwnicy, umyj samochód wujkowi, sprzedaj butelki i makulature i juz nie musisz szukac sponsora - chcesz robić coś porządnie zrób to do początku. Żeby nie było wątpliwości - Koszt pierwszego roku utrzymania serwisu to hosting+domen można zamknąć poniżej 70 zł. Chociaż ja bym na start postarał się uzbierać jakieś 200 zł.

Zrób od początku

Proponuje tak

1. Znajdź hosting.

2. Wymyśl subdomene

3. Dodaj do wyszukiwarek, katalog ów i zacznij pozycjonować (chociaż na słowa które powinny cię interesować będzie ciężko)

4. Zbierz dużo ciekawych materiałów upewni się, że możesz je upubliczniać.

5. Zrób stronę od początku a jak nie masz koncepcji to poproś kogoś żeby Ci zrobił grafe.

6. Ciesz się z rosnących statów

7. Umieść reklamy i zarabiaj.

Powodzenia.

Tak też myślałem.

A takie pytanie mam jedno...

Czy jakiś sponosr zgodzi się mnie hostingować od początku (oczywiście na początek 20MB itp.)?

W miare rozrastania sie serwisu powoli podnosiłbym "morale" miejsca na serwerze (100MB 5BG transwer itp.)

Czy jakiś sponsor pujdzie na takie cos.

Tak sobie myśle, że może obeszlo by się bez wydawania gotówki... ;)

www.kasten.kom.pl - Darmowe szablony stron www, gry on-line, gry flash, gify, bramka sms itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności