Skocz do zawartości

Prośba o opinie

Killrathi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy i to moj pierwszy post na tym forum (w sumie to zaraz lece sie przedstawic).

Prosilbym o opinie na temat mojej stronyhttps://wedrowcy.elk.pl.

Strona jest stosunkowo młoda i wciąż w trakie rozwoju.

Zalezy mi na opiniach subiektywnych i nietraktujacych od strony technicznej (wiem ze kod ma bledy, wiem ze oparcie na tabelach nie jest za madre etc...) a o wrazenia.

dziekuje i licze na wyrozumialosc...

Twoja zaszokowana mina niewiele mi mowi nt. wygladu strony...

To co raczyles zacytowac jest wstawione automatem przez pewien program, poza tym prosilem - powiedzcie jak sie to odbiera wizualnie i pod katem tresci a nie pod katem technicznym - tu sam doskonale wiem ze jest troche do zrobienia...

poza tym - przyczepiajac sie do wszystkiego to i na google i onet.pl i wielu innych mozna znalezc podobne pierdoly...

Na minus:

- Top wycięty w kształcie litery L bardzo nieestetycznie wygląda (poza tym zdjęcia z Mazur mogą być ładniejsze)

- Wciśnięcie aktualności powoduje że wypunktowanie zachodzi na blok Menu

- Ta zakręcona czcionka na stronie głównej jest mocno nieczytelna

Na plus:

-

Przepił swój zamek, twierdzi, że lepianka jest równie komfortowa...
dobre to jest! :)

W sumie rozumiem, że to strona domowa i jako strona domowa moim zdaniem może normalnie funkcjonować.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności