Skocz do zawartości

polskie znaki (problem)

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez w phpmyadminie masz polskie litery (co widac na screenach), chyba ze sie cos zmienilo ?

Ustaw w kodowanie w htm:

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Ja już nie mam siły ani zdrowia , żadne ustawienia nie zmieniają faktu , za późno też na naukę informatyki i budowy serwerów bo jestem w wieku prawie przedemerytalnym , jeszcze niedawno testowo postawiałem forum by przemo zakładając baze i wystarczyło odpalić instalatora ,wszystko szło jak po maśle , teraz admin zmienił wersję mysql ikaże mi jakoś wgrywać baze/znaki wg. standardu latin2 - w sumie to mnie guzik obchodzi czy to mysql wersji 2626253 lub 7365527 ..... nie będę też czekał 3 lata aż pojawią sie cms-y dostosowane do admina serwera, zmieniam hosting i tyle .. a to co mam jeszcze na 1,5 roku to postawię Chińczykom lub Koreańczykom jakieś forum bo oni są biedni i niech sobie tam smarują bo nie ma polskich znaków a serwer świetnie dopasowany jest do wszystkiego tylko nie do PL .

Dziękuję wszystkim za próby pomocy i pozdrawiam . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności