Skocz do zawartości

Jak to zrobić (Webserv2.1beta)_

vodols689

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam WebServ 2.1 beta na Windows 7 , i webserv potrzebny jest mi do stronki internetowej , xamppa nie chce instalować , bo jest nie potrzebny mi i go nie nawidze jak pioruna . Mój problem polega na tym w jaki sposób mogę naprawić błąd Przechowywania konfiguracji phpmyadmin nie jest w pełni skonfigurowane , niektóre rozszerzone funkcje zostały wyłonczone . aby dowiedzieć się dlaczego kliknij w jaki sposób moge naprawić ten błąd i dostępna jest nowa wersja phpmyadmina, należy rozważyć aktualizację . Nową wersja to 4.1.0, wydana dnia 2013 -12 -12. i w jaki sposób mogę naprawić ten błąd , prosił bym o jak najleprze porady na tym forum

yecm.png

zcjk.png

eufn.png

Phpmyadmina jako zestaw skryptów PHP wymaga też odpowiedniej konfiguracji jej specyfikację możesz poszukać w jego dokumentacji którą zresztą masz wyświetloną obok nie OK .

prosił bym o jak najleprze porady na tym forum

PROSZĘ: https://www.phpmyadmin.net/home_page/docs.php

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności