Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Holandii

maszol19

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam serwis o holenderskim klubie. Czy mógłbym otrzymać jakieś wskazówki dotyczące tego, jak zacząć pozycjonować owy serwis na holenderskim rynku internetowym? W Polsce zrobiłem już tyle, że katalogi i tak dalej już mi starczą póki co.

Powymieniaj się linkami z innymi tego typu stronami np w ten sposób:

a)

- utwórz zakładkę partnerzy i tam wrzuca linki do zaprzyjaźnionych serwisów

- proś o zrobienie tego samego

B)

- poszukaj fora tematyczne, zacznij tam pisać (nie spamować), a link wrzuć w profil i stopkę

c)

- poszukaj blogów z wpisami na temat tego zespołu i poproś o dodanie linków

d)

- poszukaj tematycznych blogów i tam komentuj (linki NF, ale poprawią Twój back link profile i mogą przynieść Ci ruch)

e)

- poproś znajomych o linki

f)

- poszukaj platform blogowych i tam dodaj po kilka wpisów + umieść w nich jakieś linki do swojej strony

Możliwości jest sporo. Jeśli zależy Ci na stałości wyników to zrób tak jak napisałem powyżej i nie linkuj na frazy. Dodawaj dużo treści i zdobywaj TR'owe linki, a strona sama zacznie się pozycjonować (możecie hejtować!)

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

Witam,

Posiadam serwis o holenderskim klubie. Czy mógłbym otrzymać jakieś wskazówki dotyczące tego, jak zacząć pozycjonować owy serwis na holenderskim rynku internetowym? W Polsce zrobiłem już tyle, że katalogi i tak dalej już mi starczą póki co.

Wybacz za pytanie ale gwoli ścisłości - chodzi o klub sportowy czy klub jako lokal? Pytanie może prozaiczne ale strategie działania zupełnie różne :)

Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu

Możesz również zorientować się na temat stron internetowych dotyczących lokalnej społeczności w Holandii. Mogą być to serwisy o typie informacyjnym. Kolega wyżej zadał bardzo dobre pytanie: czy to klub, jako lokal, czy klub sportowy. W obydwóch przypadkach i tak nie powinieneś mieć z typ kłopotu. Po za tym w Holandii też są katalogi stron. Życzę powodzenia :)

@unnamed czy masz takie doświadczenie, że można wypozycjonować na dzień dzisiejszy słowo w danym kraju bez linków z domen w tym języku/z tego kraju? Pytam się nie żeby podważać co napisałeś, ale z ciekawości, bo mam też domeny z innych krajów, dla których mozolnie i bez większych sukcesów próbuję zdobyć wartościowe linki z danego regionu. A chętnie bym je wypozycjonować z polskich zasobów, tyle boję się, żeby Google nie zmieniło geolokalizacji serwisu, a także czytam głosy, że takie pozycjonowanie nic nie daje (są bardzo sprzeczne opinie tu na forum)

@skipperskipper . Zapewniam Cię ze sie da. Mam wiele stron w dziwnych jak dla moich zdolnosci lingwistycznych miejscach . i maja sie CAŁKIEM dobrze bez jednego linka ze stron z tych krajow. Najwazniejsze to zadbać o to by nie utracic geo . A stracic jest dośc łatwo , trudniej potem o powrót. I nie jest najwazniejsze skąd linki pochodza , ale jakie są . Miałem strony na subdomenach z przedrostkiem na przykład nl. , duzo tekstu po "holendersku " , zgłoszone w GWT z lokalizacja "Holandia" i geo uciekało. Oczywiscie z ta Holandią to tylko przykład. Ale odpowiadając jednoznacznie na Twoje pytanie - da się .

A tak z ciekawości - czym miałaby się róznić strategia robienia klubu lub lokalu .

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

@unnamed czy masz takie doświadczenie, że można wypozycjonować na dzień dzisiejszy słowo w danym kraju bez linków z domen w tym języku/z tego kraju?

Tak. mam też domeny polskojęzyczne wypozycjonowane na niemieckie i angielskie frazy. Jedyne co łączy frazy z moimi stronami to zdjęcia z zagranicznymi opisami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności